جدا کردن ساعت دقیقه ثانیه از هم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zahra_2125

• 2016/02/02
    • 12

[حل شده] جدا کردن ساعت دقیقه ثانیه از هم

با سلام. من یه فایل اکسل دارم شامل ساعت کارکرده .میخوام ساعت . دقیقه. ثانیه جدا کنم. اگه زیر 24 ساعت مشکلی نداره .اما وقتی ساعت میره بالای 24 مشکل دارم. مثلا :
    145:05:20
    اینو چجوری جدا کنم؟ با این تابع میشه(=MID(A106;FIND(":";A106)-1;1)) به شرطی که فرمت از اول text باشه.من وقتی فرمتو تغییر میدم کلا عددمو عوض میکنه. چون فایلمم خروجی از نرم افزاره و تعدادش بالاست نمیتونم دوباره از اول بنویسمش (یعنی باید اول فرمتت رو ببری text بعد 145:50:20رو تایپ کنی که تابع بالا جواب بده )
    Last edited by zahra_2125; 2016/02/02, 11:47.
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    چرا از توابع second-hore-minute استفاده نمیکنید؟
    فایل نمونه را ببینید.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
      • 12

من دقیقا همون کاری که شما کردید رو انجام میدم ولی عدد درست بهم نمیده.فرمت ساعت روچی گذاشتید؟

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
        • 12

البته روی فایل شما قسمت ساعت، به جای 325، 312 نشون میده..چرا؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

جمع ساعت شما بیشتر از 24 هست؟اگه بیشتر از 24 باشه باید فکر دیگه ای کرد .فرمت تابع hore عدد معمولی هست.
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

فایل نمونه را ببینید.
            کد PHP:
            =INT(VALUE(TEXT(J4;"[h]:mm:ss")*24)) 
            فایل های پیوست شده

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
              • 12

دقیقا مشکل من همینه .با اون تابع mid میشه اما خب باید فرمتت تکست باشه. فرمت رو هم که تغییر میدم عددم فرق میکنه.مگه اینکه اول فرمت تکست بزارم بعد عدد رو بنویسم و بعد از تایع استفاده کنم که خب من یه خروجی از برنامه گرفتم و نمیخوام از اول تایپ کنم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

من متوجه نشدم شما اگه لیست ساعت رو قرار بدید با این فرمول ساعت با دو تابع دیگه اشاره شده ثانیه و دقیقه جدا سازی میشه.
                اگر ممکنه فایل نمونه بزارید یا روی فایل ارسالی توضیح بدید.

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
                  • 12

نه اون مال مورد قبلی بود. . با این فایل جدید که فرستادید مشکلم حل شد.. یک دنیا تشکر

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
                    • 12

یه سوال دیگه؟ میشه بگید تابع value رو نزاریم چی میشه؟ ینی با همونint ,text ادامه بدیم چی میشه؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

نوشته اصلی توسط zahra_2125
                      یه سوال دیگه؟ میشه بگید تابع value رو نزاریم چی میشه؟ ینی با همونint ,text ادامه بدیم چی میشه؟
                      با سلام
                      میتونید از تابع value استفاده کنید و فرمت سل را به اینصورت [h] بنویسید.
                      کد PHP:
                      =VALUE(J4
                      میتونید از تابع value و int استفده کنید و فرمت سل رو number قرار بدید.
                      کد PHP:
                      =INT(VALUE(J4)*24
                      نتیجه یکسان هست.
                      اگر از روش دوم استفاه کنید اگر دقیقه و ثانیه بزرگتر از صفر باشند چون ارزش عددی ساعت همراه ثانیه و دقیقه محاسبه میشه حتما عدد بدست امده بزرگتر از ساعت مورد نظر میشه که با تابع int قسمت صحیح عدد رو در میاریم و به نوعی از محاسبه دقیقه و ثانیه که نیاز نداریم صرفه نظر میکنیم.
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
                        • 12

با تشکر.

کامنت

چند لحظه..