مشکلی داشتم در مورد جستجوی کد افراد در یک کمبوباکس . خواهشاٌ با توجه به فایل ضمیمه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
جستجو از طریق کمبوباکس
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
فایل نمونه رو ببینید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
با سلام
لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.
خلاصه : فیلتر کردن یک ستون توسط Drop Down
موفق باشید میرفایل های پیوست شدهLast edited by majid_mx4; 2016/02/03, 19:53.کامنت
-
با تشکر از جناب مجید بزرگوار که همیشه جوابگوی سوالات بنده بود . اقا مجید بنده هنوز به جوابم نرسیدم. عنایت فرمائید که هدف من فیلتر کدهای شیت 2 هستش که این کدها مربوط به افرادی هستند که در شیت اول در کمبو باکس قراردارند. حالا منظور من از طرح این سوال به این صورت است که هرگاه کلیک کنم بر روی لیست کمبو باکس برای مثال (اسم علی که شامل کد 1 می باشد) برود شیت دوم و کد 1 را فیلتر کند.
با تشکر فراوانکامنت
-
با سلام
بله کاملا حق با شماست بابت کمی دقت به سوال مطرح شده پوزش می طلبم .
لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.
خلاصه : فیلتر کردن درشیت دیگر به وسیله Drop Down
با تشکر میرفایل های پیوست شدهکامنت
-
براي فيلتر کردن لزومي به فعال شدن شيت دو نبوده! به همين خاطر هم آقا مجيد همچين شرطي را در کدشان منظور نکرده اند، با اين وجود اگر بخواهيد شيت دو هم موقع فيلتر شدن فعال گردد بايد يک خط به کدتان اضافه کنيد:
کد PHP:Sheet2.Activate
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
با تشکر از همه عزیزان .
یک سوال دیگر از آقا مجید داشتم در خصوص کمبو باکس.
در قسمت vba دوتا ابزار کمبو با کس وجود داره که ما کمبوباکس اول استفاده کردیم برای لیست افراد که با مشکلاتی مواجه شدم مانند تعداد افراد . لیستی که من استفاده می کنم 300نفر بیشتر است و چون اسکرول بار ندارد انتخاب آنها مشکل است . به همین جهت از ابزار دوم کمبوباکس استفاده کردم که انتخاب افراد در راحتر و دارای اسکرول بار می باشد . اما در اجرای ماکرو مشکل دارم . خواستم خواهش کنم اگر زحمتی نیست کمبوباکس دوم را که در فایل ضمیمه ارائه شده برسی نمائید تا از طریق این ابزار کدها فراخوانی بشودفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
دوست عزیز
ضمن تشکر از لطف شما ، قبل از پاسخ دادن خواهش میکنم پاسخ سوال خود را منحصر به یک نفر نکنید (یک سوال دیگر از آقا مجید داشتم ) این محیط یک بستر عمومی است و هر کس هر سوالی دارد مطرح و هر کسی اطلاعاتی در مورد آن سوال دارد پست میکند و یا حتی سوال دیگری در محدوده سوال شما بپرسد تا بکمک هم بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
ممکن است به هر دلیلی بنده نتوانم به سایت سر بزنم بدین شکل سوال کردن امکان بی پاسخ ماندن سوال شما بیشتر است .(این موضوع را فقط جهت کمک تمامی کاربران عزیز پیشنهاد میکنم )
بهر روی سوال شما را خوب متوجه نشدم جون هر دو کمبو باکس ها را امتحان کردم و اسکرول آنها فعال شد.باید توجه داشته باشید
کمبو باکس ها از هر نوع که باشند فقط وقتی به تعدادی خاص برسند (فکر کنم 10 ردیف ) بصورت اتوماتیک اسکرول بار آنها فعال میشوند .( محدوده انتخاب خود را در هر دو اسکرول بار افزایش دهید ) اینکار هم انجام دادم تا خودتان مشاهده کنید .
اما دستورات جدید برا ی کموباکس جدید
که برای 300 ردیف نوشته شده استکد:Private Sub ComboBox1_Change() On Error Resume Next Dim tmp As String tmp = ActiveSheet.ComboBox1.List(ComboBox1.ListIndex) Dim cell As Range For Each cell In Sheets("Sheet1").Range("c5:c300") If cell.Value = tmp Then Fincod = cell.Offset(0, 1).Value Sheet2.Activate Sheets("Sheet2").Range("f3").AutoFilter _ field:=1, _ Criteria1:=Fincod End If ' Exit Sub Next End Sub
پایدار باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت