نیاز به فرمول مناسب

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shamimedanesh

• 2014/10/30
    • 20

[حل شده] نیاز به فرمول مناسب

سلام و خسته نباشید
    از دوستانی که می توانند بنده را راهنمایی کنند تا راه حلی مناسب برای فایل ضمیمه شده پیدا کنم تشکر میکنم
    برای شماره اشتراک ذکر شده در هر دوره، میزان مصرفی مشخص شده که بنده میزان مصرف سالیانه رو میخواهم و این برای یک شماره اشتراک هست حالا اگه بخواهم برای 140 شماره اشتراک متفاوت که به همین صورت می باشند چه می توان کرد؟؟؟؟

باتشکر
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه را ملاحظه کنید.
    با تابع sumif حل میشه.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• shamimedanesh

• 2014/10/30
      • 20

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      فایل نمونه را ملاحظه کنید.
      با تابع sumif حل میشه.
      مقدار 3 و 32 رو شما از کجا آوردید ؟؟؟؟ ببینید سلهایی که در فایل علامت سوال گذاشته شده باید مقدار مصرفی دوره محاسبه شود و سلهایی که مقدار صفر دارند در آن دوره نیستن و بعد در نهایت مجموع میگیریم
      باتشکر

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام
        ضمنن تشکر از دوست خوبم جناب آقای Amir_ts
        لطفا بفرمایید که ردیفهایی مانند ردیف اول و یا 9 که دوره در دوسال متفاوت است میخواهید چه سالی در نظر گرفته شود در صورت امکان حداقل دو سال یعنی 12 ردیف را بصورت نمونه بطور دستی وارد نمایید در کل دو یا سه ردیف بعنوان نتیجه را بصورت دستی نمایش دهید .

با تشکر میر

کامنت

• shamimedanesh

• 2014/10/30
          • 20

ضمن تشکر از پاسخ گویی شما
          بله درست متوجه شدید در ردیف اول 29 روز در سال 88 و 33 روز در سال 89 می باشد و باید میزان مصرف این 29 روز را نسبت به(62 روز دوره) وکل مصرف دوره (که در ستون f مساوی 18)حساب کنیم تا میزان مصرف در سال 88 بدست آید و برای 33 روز دیگر هم همین نسبت را به کارگیریم تا میزان مصرف دوره در ابتدای سال 89 بدست آید .

در ردیف 9 : 23 روز در سال 89 و 39 روز در سال 90 می باشد که میزان مصرفی کل در ستون f برابر 18 می باشد و باید برای هر سال میزان مصرف جداگانه حساب گردد محاسبه گردد.

لازم بذکر است تعداد روزهای هر دوره هم متغیر هست مثلا ردیف اول 62 روز و ردیف23 هفتاد روز می باشد.

در فایل ضمیمه میزان مصرفی سال 88 و89 و90 دستی محاسبه شده.

این 35 ردیف مربوط به یک مشترک در سالهای 88 تا 93 می باشد و باید برای هر سال میزان مصرفی آن سال جدا مشخص گردد.

باتشکر
          فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

باسلام
            فعلا این فایل رو ملاحظه کنید.شاید دوستان راه حل های بهتری داشته باشند.
            از توابع تاریخ شمسی ( تابع j_diff ) استفاده شده.
            فایل های پیوست شده
            [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• shamimedanesh

• 2014/10/30
              • 20

ممنون از پاسخگویی شما
              ولی فایل ارسالی شما روی سیستم من قسمت های فرمول نویسی شده بصورت ناخوانا می باشد و قابل استفاده نیست و نیاز به آپدیت دارد ...مشکل از کجاست ؟؟؟
              نیاز به فایل نصبی خارجی هست ؟؟؟
              متشکرم
              منتظر پاسخ شما

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

با سلام
                عرض کردم که از توابع شمسی ساز تاریخ استفاده شده ی سرج کنید تو سایت و اینترنت فراونه باید افزونه تاریخ شمسی رو نصب کنید تا از تابع اشاره شده بتونه استفاده کنه.

کامنت

• shamimedanesh

• 2014/10/30
                  • 20

عذرخواهی میکنم من افزونه تاریخ شمسی را از لینک (افزونه تاریخ شمسی اکسل) خریداری کردم و نصب کردم ولی بازم همون مشکل ناخوانایی فرمول ها رو دارم ...امکان داره افزونه ها متفاوت باشن؟؟؟

لطف میکنید راهنمایی بفرمایید

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                    • 1247

بله امکان داره .
                    ببینید نمیدونم تابعی که در افزونه خریداری شده شما فاصله بین دو تاریخ رو محاسبه میکنه چه نام داره ؟ اگر نامش j_diff نباشه دو راه دارید.
                    1-نام تابع خریداری شده رو با تابع استفاده شده در فرمول ها (j_diff) عوض کنید.
                    2- لینک ارسالی بنده در پیام خصوصی را دانلود کنید و از منوی excel option وارد برگه add-ins بشید واز قسمت go وارد لیست افزونه های موجود در سیستم نمایش داده میشه.
                    بعد تیک Persian Function For EXCEL_V2_1 رو بزنید.

کامنت

• shamimedanesh

• 2014/10/30
                      • 20

ممنون از توضیحات شما
                      ولی من این مراحل رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد بازم هم فرمولها ناخوانا هستن تصاویری از فایل به ضمیمه می باشد

باتشکر
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                        • 1247

با سلامابتدا از تب data قسمت edit links ببینید آدرس persian function که دانلود کردید را آپدیت کنید.

احتمال میدم add ins به درستی نصب نشده شما تا زمانی در یک فایل اکسل توابع شمسی ساز مثلا تابع j_diff رو نداشته باشید درست نصب نشده.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                          • 699

با سلام

لطفا روش زیر را امتحان کنید

یک بار همان فایلی که دوست عزیزم جناب آقای Amir_ts زحمت کشیدن (زحمت کشیدن کم است بسیار زحمت کشیدن )را دانلود کنید در هنگام باز شدن ونمایش خطا دکمه Continue را فشار دهید .

حال روی یکی از فرمولها کلیک کنید و دنبال چیزی شبیه

کد:
                          'C:\Users\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\KMH80WEF\Add in\Persian Function For EXCEL_V2_1.xla'!
                          بگردید به قسمت اول و آخر نوشته بالا کاملا توجه کرده و دقیقا آن را انتخاب و کپی کنید سپس کلید Ctrl +H را زده و آن را در قسمت Find what اضافه کن و دکمه Replace All رافشار دهید.

اگر کار را درست انجام داده باشید فرمولها درست کار خواهند کرد .

موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..