روش های درونیابی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shrnkiani

• 2015/01/27
    • 5

روش های درونیابی در اکسل

سلام .من یک سری عمق های مشخص با دمای مشخص دارم میخوام دمای یک سری ازعمق هایی که بین عمق های موجود هستن را حساب کنم . درواقع میخوام درونیابی کنم .لطف کنید راهنمایی کنید.
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    لطفا جهت تسهیل و تسریع در پاسخ گویی یک فایل نمونه قرار بدید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• shrnkiani

• 2015/01/27
      • 5

اینو ببینید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1521
        • 71.67

سلام،
        فايلتان مفهوم نيست! شما غير از عمق 1/39 دماي بقيه را 8 گرفته ايد!
        پس عمق 2/5 تا 50 متر هم دماي همشان 8 مي شود!
        اگر مي شود بيشتر توضيح دهيد.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

با سلام
          از اونجایی که در تعریف درون یابی خطی اینطور بیان میشه که با داشتن دو نقطه X0 و X1 می توان ما بین این دو نقطه را با یک خط راست درونیابی کرد ،فایل ارسالی شما ناقص هست.
          با این حال با استفاده از منابع سایت های خارجی یک فایل با داده های فرضی اماده کردم به همراه نمودار که فکر کنم در توضیح مسئله کمک کننده باشه.

برای حل موضوع نیازمند استفاده از تابع forecast هستیم.

تابع forecast با داشتن سه آرگمان به منظور پیش بینی عدد به صورت زیر است:

کد PHP:
          FORECAST(xknown_y's, known_x's
          که X نقطه مورد نظر برای پیش بینی

Known_y's داده های وابسته شامل محدوده و یا آرایهKnown_x's داده های مستقل شامل محدوده و یا آرایه
          می باشد.

توابع دیگر مورد استفاده match و offset هستند که توضیح آنها خارج از مجال این بحث است.
          توضیح کلی با ترکیب توابع offset و match محدوده نزدیک عدد راپیدا و با قرارگیری در تابع forecast عدد مورد نظر بدست می آید.
          اگر سوال خاصی بود بفرمایید.
          نمونه فایل ضمیمه گردید.
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• shrnkiani

• 2015/01/27
            • 5

ببینید تابع forecast برای درونیابی غیر خطی هستش ؟این نمونه ای از کاری بود که من دارم انجام میدم الان دماها هشت هستن من میخوام فرمول رو واسش تعریف کنم که وقتی دماها تغییر کردند براحتی برای عمق های مورد نظرم دما محاسبه بشود

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
              • 1247

نوشته اصلی توسط shrnkiani
              ببینید تابع forecast برای درونیابی غیر خطی هستش ؟این نمونه ای از کاری بود که من دارم انجام میدم الان دماها هشت هستن من میخوام فرمول رو واسش تعریف کنم که وقتی دماها تغییر کردند براحتی برای عمق های مورد نظرم دما محاسبه بشود
              با سلام
              خیر تابع forecast تابع پیش بینی هست که با دادن یکسری داده و با توجه به تغییر داده ها برای موارد بعدی پیش بینی میکنه که با این روند تغییر اعداد بعدی ممکن این عدد باشه و اصلا ارتباطی با درونیابی خطی و یا غیر خطی نداره .
              ما با توجه به فرمول ریاضی و تعریف درونیابی در اکسل از این تابع استفاده کردیم.
              شما باید یکسری اعداد دما و عمق برای چندین نقطه رو داشته باشید تا دمای عمق های دیگه رو که میخواهید با توجه به اونها بدست بیاریم.
              تو تعریف درون یابی خطی اطلاعات تابع f در دو نقطه*ي داده میشود و مقادير تابع در بازه*ي درون*يابي میشود.

کامنت

چند لحظه..