مشکل در جداسازی تاریخ به سال و ماه و روز

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • فاطمه75

• 2016/02/19
    • 25

[حل شده] مشکل در جداسازی تاریخ به سال و ماه و روز

سلام من واسه یه کار کلاسی نیاز دارم تاریخام (01/01/1960---31/12/2014) رو براساس روز ماه سال جدا کنم(اکسل -دیتا)
    از طریق روشی که تو سایت زیرنوشته

http://www.farsimeeting.com/description/91#

تمام مراحل رو میرم امااین روش عمل نمی کنه تاریخام همون جوری که نوشتم باقی می مونن و تغییر نمی کنن اگه می شه راهنمایی کنید چکار کنم این روش جواب بده

اینم نمونه ای از فایلم تا تاریخ 04/02/1960
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    مراحل رو مانند عکس های ارسالی پیش ببرید فقط در عکس دوم از پایین قسمت other به جای / باید خط تیره - که داخل تاریخ دارید قرار بدید.
    هر کاراکتری که در تاریخ داشتید باید اون رو قرار بدید که مبنای جداسازی قرار بگیره.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by amir_ts; 2016/02/19, 13:46.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
      • 25

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      مراحل رو مانند عکس های ارسالی پیش ببرید فقط در عکس دوم از پایین قسمت other به جای / باید خط تیره - که داخل تاریخ دارید قرار بدید.
      هر کاراکتری که در تاریخ داشتید باید اون رو قرار بدید که مبنای جداسازی قرار بگیره.
      ممنون
      Last edited by فاطمه75; 2016/02/19, 15:38.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

نوشته اصلی توسط فاطمه75
        ممنون مشکلم حل شد

اگر مشکلی نیست تیک حل شده رو بزنید.

با تشکر
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
          • 25

انگاری هنوز درست نشده
          اگه می شه به اینم یه نگاهی بندازین
          Book11
          شما که جدا کردین روز ماه سال بود
          اما مال من تاریخی که داده بودم تو ستون A به طور کامل هست( 01/01/1960) ستون BوCجدا شده براساس ماه و سال درواقع ستون Aکه باید روز باشه مشکل داره
          -----------
          وقتی همه تاریخام رو انتخاب می کنم انگاری چندتاش انتخاب نمی شن اما همون تغییر جزئی رو می کنن

-----------
          من اگه تاریخ 01/01/1960 تا31/01/2014
          رو بخوام فکر کنم چیزی حدود 19710روزباشه اما مال من 20090روز در میاد

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

با سلام
            من متوجه نشدم. شما کار اصلی تون جدا کردن هست یا نه محاسبه هم دارید.
            این یک روش جدا کردن هست. اگه شما هدفتون رو بگید بهترین روش رو برای رسیدن به نتیجه مطلوب انتخاب میکنیم.
            فایل اول ارسالی شما با خط تیره فرمتش number بود به راحتی جداشد.
            اگر فرمت اطلاعات شما تاریخ میلادی هست براحتی با سه تابع year() و month() و day() میشه اونها رو به سادگی از هم جدا کرد و با یک کپی و انتخاب paste values اعداد تفکیک شده رو به هر جایی انتقال داد.
            فایل های پیوست شده
            Last edited by amir_ts; 2016/02/19, 17:43.

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
              • 25

ما قراره تهیه بانک داده انجام بدیم
              در واقع دادمون رو در ساعات مختلف روز بسنجیم از اون میاگین بگیریم و اونو تبدیل به داده های ماهانه کنیم ( تولید داده های ماهانه از داده های ساعتی )و بگیم در گذر زمان داده روند افزایشی داشته یا کاهشی و برای ماههای هر سال نمودار ترسیم کنیم

داده هایی که تهیه کردیم رو باید درسطر ساعت و روز مربوط به خودش قراربدیم
              داده های ما درست از سال 1961تا 2010 وبرای هر روز در سه ساعت داده ها اندازه گیری شدن
              الان مشکل اینجاست که ماباید تاریخامون رو جوری مرتب کنیم که هر روز سه ساعت رو شامل بشه اینکه هر روز سه بار تکرار بشه بلدنیستم
              نمونه

Book11
              Last edited by فاطمه75; 2016/03/07, 17:54.

کامنت

• generalsamad
                مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                • 1496

با سلام
                اگه میخواهید بدون استفاده از فرمول نویسی و کدنویسی اینکار رو انجام دهید بدین صورت میتونید به جواب برسید
                البته راه حل زیاد هست
                اگه درست متوجه سوالتون شدم مشکل اصلی شما با تکرار یک تاریخ هست که میخواهید تاریختون 3 بار تکرار بشه و هر بار تکرار نماینگر یک ساعت هست
                وقتی که تاریخهاتون رو یک بار ایجاد کردید از کل تاریختون (ستون سال و ماه و روز) یک کپی گرفته انتهای تاریختون 2 بار paste نمائید
                بعد از اینکار اول ستون روز را مرتب سازی کنید سپس ستون ماه و در آخر ستون سال را مرتب کنید
                با اینکار هر روز از یک تاریخ هر 3 کنار هم قرار میگیرند
                در پایان شما برای یک روز ساعت3و9و15 را تایپ میکنید و یک کپی میگیرید و در ستون ساعت کل سطرهای متناظر را انتخاب و عمل paste را اعمال کنید
                سوال داشتید بفرمائید راهنمائی خواهیم کرد

عکس مربوط به توضیحات نیز ضمیمه گردید

Click image for larger version

Name:	تکرار تاریخ.png
Views:	1
Size:	700.5 کیلو بایت
ID:	129586
                Last edited by generalsamad; 2016/03/07, 22:01.
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
                  • 25

ممنون

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
                    • 25

سلام ممنون الان تاریخام رو درست کردم هر روز سه بار تکرار می شه و سه ساعت داره
                    الان یه سری داده دارم که باید اونا رو زیر ساعت و روز مربوط به خودش بذارم اما خیلی زیاد و نامرتبه می شه راهنمایی کنین
                    از این فایلی که فرستادم soil لازمه عمق خاک که ماه به ماه بر اساس روز و عمق و ساعت نوشته شده
                    تو فایل که مربوط به سال 2010 دوازده موردش soil مربوط عمق خاک بر اساس ماهه

yazd10

من باید عمق خاک رو مثل عکس زیر مرتب کنم تا بتونم میانگین بگیرم (داده های عکس نمونه اس داده های خودم نیست)

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

با سلام
                      اگر از قابلیت text to columns استفاده کنید اطلاعات شما به صورت فایل پیوست میشه .آیا اطلاعات درست زیر هم قرار گرفته اند؟
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
                        • 25

وقتی داده هام رو تو محیط اکسل میارم به این صورته

زیر هم هستن اما نامرتبن عدد مربوط به هر عمق مشخص نیست

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                          • 1247

با سلام
                          اگر درست متوجه شده باشم بین اعداد شما فاصله هست شما هر ستونی که اعداد داخلش با فاصله کنار هم قرار گرفتن رو میتونید با text to columns تفکیک کنید به ستون های مجزا.ضمنا فایل پست 11 رو مشاهده کنید دقیقا تفکیکی از فایل ارسالی شماست.
                          اگر امکان داره فایل اصلی تون رو قرار بدید.

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
                            • 25

در مورد فایل اصلیم تو پست دو روز پیشم نوشتم اسمش yazd10بود مربوط به سال 2010از بین داده هایی که گذاشتم من فقط به soilعمق خاک نیاز دارم
                            yazd10

کامنت

• فاطمه75

• 2016/02/19
                              • 25

برای اینکه عددام درست زیر هم قرار بگیرن اول اکسل رو باز کردم بعدFile --openمسیری که داده هام قرار دارن رو دادم بعدگوشه سمت راست All File رو زدم داده اومدن تو محیط اکسل - داده زیر هم اما نامرتب قرار گرفتن

کامنت

چند لحظه..