سوالی در رابطه با Data Validation و ComboBox

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mirgholami

• 2015/01/27
    • 37
    • 26.00

[حل شده] سوالی در رابطه با Data Validation و ComboBox

سلام دوستان.

تاپیک های انجمن رو جستجو کردم اما نتونستم به جواب برسم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

به این عکس توجه کنید:

من با استفاده از Data Validation چند تا محصول رو لیست کردم تا کاربر بتونه از بین این محصولات، گزینه مدنظرش رو انتخاب کنه:

منتهی من میخوام بعد از اینکه کاربر یک محصول رو انتخاب کرد، قیمت اون محصول به صورت خودکار در جلوی اون نمایش داده بشه.
    مثل این:

اما در حال حاضر اینطور نیست و فقط به این صورت نمایش داده میشه:

لطفاً راهنماییم کنید که چطور میتونم این کار رو انجام بدم.
    یعنی انتخاب محصول به عهده کاربر باشه اما قیمت هر محصول به صورت اتوماتیک نمایش داده بشه.

ممنون.
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    شما بعد از ایجاد لیست باید با توابع اکسل قیمت رو از شیت لیست قیمت ها فراخوانی کنید.
    یک فایل نمونه قرار بدید روی تا لیست رو تکمیل کنیم.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• Javid Mokhtari
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
      • 1212
      • 73.00

با سلام.

برای این کار میتوانید از تابع VLOOKUP یا درحالت پیشرقته تر و خاص تر از ترکیب MATCH و index استفاده کنید ولی شما باید برای محصولاتتان یک پایگاه داده داشته باشید.آیا پایگاه داده برای محصولاتتان درست کردید؟
      [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
      بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
      [/FONT][/SIZE]
      [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
      [/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]
      [/FONT]

کامنت

• Mirgholami

• 2015/01/27
        • 37
        • 26.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
        با سلام
        شما بعد از ایجاد لیست باید با توابع اکسل قیمت رو از شیت لیست قیمت ها فراخوانی کنید.
        یک فایل نمونه قرار بدید روی تا لیست رو تکمیل کنیم.
        نوشته اصلی توسط jansiz hayat
        با سلام.

برای این کار میتوانید از تابع VLOOKUP یا درحالت پیشرقته تر و خاص تر از ترکیب MATCH و index استفاده کنید ولی شما باید برای محصولاتتان یک پایگاه داده داشته باشید.آیا پایگاه داده برای محصولاتتان درست کردید؟
        راستش من تخصص چندانی در زمینه کار با توابع اکسل ندارم.
        برای همین اگر ساده ترین راه برای رسیدن به هدفم رو بهم بگید، خیلی ممنون میشم.

حدوداً ۱۰ .. ۲۰ تا کالا وجود داره که هر کدوم، قیمت مخصوص به خودشون رو دارن.
        میخوام وقتی کاربر یکی از این کالاها رو از داخل لیست انتخاب کرد، قیمت اون کالا به صورت خودکار در سلول جلوییش نمایش داده بشه.

فایل اکسل رو هم جهت احتیاط پیوست کردم.

فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

این فرمول ساده رو ببینید.
          کد PHP:
          =vlookup($b3;$e$3:$f$7;2;false
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..