پیغام

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • n.maryam

• 2016/02/20
    • 17

[حل شده] پیغام

سلام
    وقتی افیس رو باز میکنم یه پنجره باز میشه با عنوان microsoft ofice activation wizard چیکار کنم که دیگه هنگام باز کردن اکسل یا ورد این پنجره نیاد
    ممنون
    [CENTER][CENTER][SIZE=6][FONT=arial][COLOR=#cc0099]الهی تورا دارم چه غم دارم[/COLOR]
    [/FONT][/SIZE][/CENTER]
    [/CENTER]
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

با سلام
    لطفا مطلب زیر را مطالعه کنین ممکنه کمک کنه.

رفع مشکل پیام Activation vizard در ورد آفیس

سوال : پیغام Activation vizard که هنگام باز کردن فایل ورد می اید چیست وچگونه رفع شود؟

پاسخ :
    شما می بایست اقدام به اکتیو کردن نرم افزار آفیس نصب شده روی سیستم خود نمایید تا این پیغام دیگر نمایش داده نشود. اگر نسخه ی آفیس 2010 را نصب کرده باشید، از Office 2010 Toolkit and EZ-Activator می توانید برای اکتیو کردن آفیس استفاده نمایید:

رمز فایل: پی سی دانلود: نرم افزار، فیلم، بازی، کتاب، آموزش و برنامه موبایل

راهنمای نصب:
    1- قبل از نصب نرم افزار اتصال اینترنت خود را قطع كنید و سپس اقدام به نصب نرم افزار نمایید.
    2- لازم به ذكر است این برنامه برای اجرا نیاز به Microsoft. NET Framework 4.0 دارد كه در ویندوز های 7 به صورت پیش فرض این نرم افزار نصب می باشد.
    3- بر روی فایل Office 2010 Toolkit.exe راست كلیك كرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب نمایید. سپس بر روی گزینه EZ-Activator كلیك نمایید و منتظر بمانید تا برنامه عملیات كرك را انجام دهد.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      این پیغام مربوط به اکتیو کردن آفیس هست.اگر از نسخه های اورجینال استفاده میکنید Product Key همراه هست اگر نه باید از اینترنت پیدا کنید و اکتیو کنید.
      (با عرض پوزش پست همزمان شد)
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
        • 523
        • 51.00

نوشته اصلی توسط n.maryam
        سلام
        وقتی افیس رو باز میکنم یه پنجره باز میشه با عنوان microsoft ofice activation wizard چیکار کنم که دیگه هنگام باز کردن اکسل یا ورد این پنجره نیاد
        ممنون
        سلام مجدد آدرس زیر رو دنبال کنین شاید به جواب برسین

Microsoft Toolkit 2.5.3 Final فعال ساز تمام نسخه های آفیس و ویندوز
        [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• n.maryam

• 2016/02/20
          • 17

نسخه آفیس نصب شده رو سیستمم 2013 هست میشه فایل دانلودش رو برام بفرستید
          خیلی ممنون
          [CENTER][CENTER][SIZE=6][FONT=arial][COLOR=#cc0099]الهی تورا دارم چه غم دارم[/COLOR]
          [/FONT][/SIZE][/CENTER]
          [/CENTER]

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

با سلام
            سیستم عاملتون ویندوز 7 هست یا 8 به بالا؟
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• n.maryam

• 2016/02/20
              • 17

سلام
              ویندوز 7
              [/FONT][/SIZE][/CENTER]
              [/CENTER]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

از این لینک دانلود کنید.
                [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• n.maryam

• 2016/02/20
                  • 17

با عرض سلام و خسته نباشید
                  ممنون درست شد
                  [/FONT][/SIZE][/CENTER]
                  [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..