گزارش گیری ریز اطلاعات در یک شیت دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

یه تغییر کوچیک دارم ممنون میشم انجام بدید :
    من میخوام اضافه پرداختی که توی شیت NameManager در ستون L اومده با تاریخش که در ستون M اومده در شیت Reporte بیاد
    شیت "نمونه" اون چیزی هست که مد نظر من هست.و با فونت قرمز مشخص کردم.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      دوست عزیز در فایل ارسالی شما اطلاعات از table2 به ترتیب دقیقا بر اساس ردیف های قرارگیری در جدول در صورت تطبیق شرایط در یک جدول دیگه لیست میشه، این که در بین این ردیف ها یک ردیف از یک جدول دیگه table3 بیاد قرار بگیره چون محل اطلاعات فرق داره فرمول ها هم فرق میکنه ، فکر نمیکنم عملی بشه.شما با یک فرمول ساده میتونید یا اول جدول یا آخر جدول اطلاعات table3 رو فراخوان کنید.
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
        • 384
        • 67.00

امیر جان ممنون بابت جوابت
        تنها خواسته من اینکه اون متن قرمز درست سرجاش (بر اساس تاریخ )قرار بگیره
        یه توضیحی هم بدم:
        فرض کنید یه نفر میاد از من یه واحد به صورت اقساطی میخره اطلاعات هر قسطی رو که پرداخت میکنه میاره برام من توی شیت DataUser وارد میکنم
        بعد در شیت Reporte یه گزارش از تمام پرداخت های شخص رو من بهش میدم که ریز پرداخت های هاشو ببینه
        حالا یه شخصی میاد به واحدش 10 متر اضافه میکنه (10 متر دیگه میخره از من )که بابت این باز به من بدهکار میشه.
        من میخوام این اضافه خریدش توی شبتReporte بیاد حالا اگه شده حتی توی همون شیت DataUser گنچانده بشه (Table 2)
        میشه ؟
        فایل صمیمه شد شیت datauser رو یه نگاه بندازید بی زحمت با قرمز رنگ
        فایل های پیوست شده
        Last edited by a.dal65; 2016/03/25, 13:06. دلیل: اضافه کردن فایل ضمیمه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

با سلام
          ببینید دوست عزیز جناب atadaliran همان طور که خودتون در ردیف های آخر تو شیت DataUser ردیف های قرمز رو اضافه کردید دقیقا در شیت Report در آخرین ردیف ها قرار میگیره.علتش هم اینه که فرمول بر اساس ردیف ها به ترتیب از بالا به پایین اطلاعات رو لیست میکنه اگه شما ردیف قرمز رنگ رو جابه جا کنید و به وسط لیست DataUser ببرید در شیت Report هم جابه جا میشه.علتش هم اینه که دقیقا ردیف های قرار گیری Report عینا به ترتیب قرار گیری در شیت UserData است.

تنها خواسته من اینکه اون متن قرمز درست سرجاش (بر اساس تاریخ )قرار بگیره
          خوب حالا به نظر شما چطور میشه این کار رو کرد؟آیا در شیت DataUser دقیقا بر اساس تاریخ لیست مرتب شده؟ خیر، پس باید فکر دیگه ای کرد.
          من با یک روش به نزدیک اون چیزی که شما میخواهید رسیدم البته یک ایراد داره که نمیدونم شما میتونید برای اون فکری کنید.
          من ابتدا تمام فرمت تاریخ ها رو یکسان کردم(برای مرتب کردن اونها مشکل پیش نیاد) بعد با یک فرمول دیگه در شیت Report1 (به رنگ زرد) اطلاعات اضافه متراژ رو آوردم و بعد در شیت Report2 بر اساس تاریخ تمام ردیف ها رو مرتب کردم.
          اشکال کار تو تاریخ هایی هست که یکی هستند نمیدونم تو لیست اصلی تون چقدر تاریخ های مشابه دارید .اگه تاریخ مشابه داشته باشید در شیت Report2 در ستون تاریخ (B)همه تاریخ ها قرار میگره ولی چون ستون های C تا F شیت Report2 بر اساس همین تاریخ ها (ستونB ) جستجو رو انجام میدن در صورت وجود تاریخ های مشابه جستوی این قسمت با مشکل مواجه میشه .
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

با درود
            والا من درست متوجه کارتون نشدم اما همونطور که دوستمون گفتن فرمولتون ارایه ای هست و تو حجم بالا سرعت گیرو حال یه راهنمایی برای اون سه قسمت شرط برات دارم. اون شیتی که داده هات توش هست رو سر ستون هارو حالت فیلتر میزاری . بعدش یه ماکرو ضبط میکنی و یه فیلتر رو یه ستون بر یه اساسی انجام بده. تا دستت بیاد که دستور فیلتر تو وی بی چجوره.

قدم بعدی سعی میکنی برای ستون های مد نطرت شرط ها رو برقرار کنی. خیلیم سادس.
            قدم بعدید اینه که یه شیت دیگه میزاری.
            بعدش میگردی دنبال یه کد که داده های فیلتر شده رو برات کپی کنه تو اون شیت
            که اینم سادس. کدشم تو همین سایت هست
            بعدش همین فرمول رو میتونی رو این داده های فیلتر شده پیاده کنی یا به کل وی بی اش کنی.

دست اخر

یه کد میخوای که بعد از کپی همه فیلتر هارو به حالت اولی بر گردون
            اینم راحته
            و همچنین یه کد در ابتدای همه کد هات
            که همیشه اون شیت مقصد کپی کردنو برات اول اطلاعاتشو پاک کنه.
            این دست جمع به یه چشم بهم زدنم نمیشه
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..