كسي از دوستان ميتونه در رابطه با فايل ضميمه كه توضيح دادم داخلش كمكم كنه ممنون ميشم
فراخواني ايتم ها در شيت دو
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
با کد فعالیت باقی اطلاعات فراخوان میشه.
کد PHP:=iferror(vlookup($b$9;جدول!$e$9:$l$11;2;false);"")
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
شما باید یک کد واحد در نظر بگیرید و اگر چنانچه بخواهید از تابع vlookup استفاده کنید باید کد واحد رو سمت راست جدول قرار بدید درغیر اینصورت باید از توابع index-match استفاده بشه.
درجدول شما کد 1 یا 2 ستون چهارم هست پس دیگه نمیتونیم از تابع vlookup استفاده کنیم.اگر میتونید جدولتون رو تغیر بدید ولی اگر به همین شکل باشه باید از توابع دیگه که اشاره کردم استفاده کنیم.[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
ممنونم توابع كه گفتيد نياز به برنامه نويسي هستشما باید یک کد واحد در نظر بگیرید و اگر چنانچه بخواهید از تابع vlookup استفاده کنید باید کد واحد رو سمت راست جدول قرار بدید درغیر اینصورت باید از توابع index-match استفاده بشه.
درجدول شما کد 1 یا 2 ستون چهارم هست پس دیگه نمیتونیم از تابع vlookup استفاده کنیم.اگر میتونید جدولتون رو تغیر بدید ولی اگر به همین شکل باشه باید از توابع دیگه که اشاره کردم استفاده کنیم.کامنت
-
بله فقط باید شماره ستونها رو دستی متناسب با ستون مورد نیاز داخل فرمول عوض کنید.ممنونم امير من بايد اين كد رو توي ستون هاي 3456789 كپي كنم درسته سعي ميكنم يه كد درست كنم
نه اونها هم مثل vlookup توابع خود اکسل هستند.ممنونم توابع كه گفتيد نياز به برنامه نويسي هست[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت

کامنت