خطا هنگام نوشتن فرمول ارایه ای sum(1/if(....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • delbar88
    • 2016/02/26
    • 4

خطا هنگام نوشتن فرمول ارایه ای sum(1/if(....

سلام
    من میخام سلول های غیر تکراری یه ستونه دربیارم .فرمولشو مینویسم و بعدشم ctrl+shift+enter اما خطا میده.عکسشم میفرستم لطفا زاهنماییم کنین خیلی کارم گیره.مرسی
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    احتمال میدم پرانتز کم یا زیاد گذاشتید ولی برای اطمینان اگر فایل نمونه قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• delbar88
      • 2016/02/26
      • 4

سلام
      فایلو گذاشتم ممنون میشم یه نگا بندازین.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

دوست عزیز فرمول صرفه نظر از کاری که انجام میده مشکلی نداره،الان برای شما دقیقا کجا خطا میده
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• delbar88
          • 2016/02/26
          • 4

وقتی فرمول تموم میشه ctrl shift enter میزنم خطا میده!!!!!

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

فرمول شما ساختارآ مشکلی نداره اگر خطا میده میتونه از فرمول های دیگه که با اون در ارتباط هستند باشه یا احتمال های دیگه.
            در فایل ارسالی ملاحظه کنید هیچ خطایی نداده اگر فرمول رو تو شیت خالی هم کپی کنید و ctrl+shift+inter رو بزنید خطا نمیده جواب صفر میده.
            کد PHP:
            =SUM(1/IF(W7:W359="";1;(COUNTIF(W7:W359;W7:W359))))-COUNTBLANK(W7:W359

کامنت

• delbar88
              • 2016/02/26
              • 4

خیلی متشکر از راهنماییتون، تو یه اکسل جدیدم تست کردم اما همون خطا رو داد اما تو google doc تست کردم درسته!!!! فک کردم شاید عیب از آفیس م باشه دوباره نصب کردم اما بازم ارور میده.هنگ کردم از صبحی درگیر این ارورم اما به جواب نرسیدم..!!!!!دیکه مونده فقط ویندوز عوض کنم!!خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.سسسسسپپپپپپپپاس

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

خواهش میکنم.
                میتونید از تابع قدرتمند frequency هم استفاده کنید.
                عملکرد این فرمول غیر آرایه ای دقیقا مشابه فرمول شماست میتونید این رو هم تست کنید.

کد PHP:
                =sum(if(frequency(x7:x359;x7:x359)>0;1)) 

کامنت

چند لحظه..