سوال در مورد تغییر واقعی اعداد با custom number formats

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • dooost
    • 2016/02/24
    • 4

سوال در مورد تغییر واقعی اعداد با custom number formats

با سلام
    برای اعداد 44000و123000 و غیره.. اعدا دیگر نامبر فرمت تعریف کردیم که سه صفر آخر اعداد را برداره که میشه 123و44 و حالا کپی میکنیم در ستونی که قبلا برای اعداد دیگر تعریف شده سه صفر به اخر اعداد اضافه کنه و حالا موقع جمع و تفریق جواب درست نمیده
    میشود با نامبر فرمت بعد از تغییر , شکل واقعیش عوض بشه دیگه همون عدد اصلیمون نباشه؟ با تشکر
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم .ضمنا" فرمت سل فقط برای تغییر نمایش ظاهری سل هست تغیری تو محتوای عددی سل نمیده.
    شما اگر بخواهید محاسبه روی اعداد انجام بدید فرمت سل دیگه کارایی نداره.فرض کنید با زدن هر عددی در ستون b و c شما بخواهید نتیجه با احتساب سه صفر محاسبه بشه به این صورت میشه نوشت:
    کد PHP:
    =VALUE(B1&"000")*VALUE(C1&"000"
    فایل های پیوست شده
    ای برادر تو همه اندیشه ای

کامنت

• dooost
      • 2016/02/24
      • 4

با سلام
      میخواستم بدونم چرا اعدادی که با دو فرمت سل مختلف جمعش درست نیست؟ فایل خودم را پیوست کردم.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        فرمت سل تغیری تو ماهیت عدد نمیده صرفا" ظاهر نمایش سل رو تغیر میده با گذاشتن علامت #,###",000" در فرمت سل فقط به صورت ظاهری سه صفر اضافه کردید و سه رقم سه رقم جدا کردید.
        ارزش قابل محاسبه سل همون عددی هست که وارد کردید نه اون عددی که نمایش میده برای همین نتیجه دلخواه شما نیست.
        توپست قبلی هم عرض کردم اگر میخواهید محاسبه انجام بدید فرمت سل کمکی به شما نمیکنه.
        ای برادر تو همه اندیشه ای

کامنت

چند لحظه..