تعیین روش برای ساخت بانک اطلاعاتی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rezayavar

• 2013/12/11
    • 49

تعیین روش برای ساخت بانک اطلاعاتی

سلام خدمت عزیزان یک فایل به پیوست گذاشتم این اسامی بازنشسته ها میباشن هرماه در شیت اقساط ذخیره بایستی قسط هر کارمند رو ثبت کنه با اپن کردن فایل اکسل به اکسل بعد به همین روش در شیت مانده ذخیره عمل میشود اولا به چه روش اکسل به اکسل رو انجام بدم اگه با ماکرو میشه انجام داد لطف بفرمائید برام بزارید من اطلاعاتی از vb ندارم دوما استراکچر فایلها درسته ؟ اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم در خدمتتان باشم .
    با تشکر
    اکبریه
    فایل های پیوست شده
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

با درودفراوان

با اپن کردن فایل اکسل به اکسل متوجه نشدم یعنی به چه صورت میخوای عمل کنه
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
      • 49

نوشته اصلی توسط shamsololama
      با درودفراوان

با اپن کردن فایل اکسل به اکسل متوجه نشدم یعنی به چه صورت میخوای عمل کنه
      سلام این فایل نمونه است یک فایل اکسل دیگه از مرکز میاد که ذخیره و یک فایل میاد که مانده ها داخلشه باید رو این فایل ابدیت کنم هر ماه همین کار میشه اگه نتونستم درخواستمو برسونم مجدد بفرمائید در خدمتم

کامنت

• rezayavar

• 2013/12/11
        • 49

نوشته اصلی توسط rezayavar
        سلام این فایل نمونه است یک فایل اکسل دیگه از مرکز میاد که ذخیره و یک فایل میاد که مانده ها داخلشه باید رو این فایل ابدیت کنم هر ماه همین کار میشه اگه نتونستم درخواستمو برسونم مجدد بفرمائید در خدمتم
        سلام بر استادان عزیز من هنوز باید منتظر باشم یا باز نامفهوم بوده جواب نمیدین

کامنت

• ariarman

• 2016/02/21
          • 5

با سلام شما میتونی واضح تر بگی ؟ بازم نامفهومه!!

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

نوشته اصلی توسط rezayavar
            سلام بر استادان عزیز من هنوز باید منتظر باشم یا باز نامفهوم بوده جواب نمیدین
            با درود فراوان

فایل رو دیدم ، لیست اسلمی با مشخصات که به عنوان بانک اطلاعاتی استفاده می شود و دو شیت خالی که احتمالا با فایلی دیگه ای که دریافت میکنی میخواهید آنها را پر کنید .
            لطف کنید چند مورد ازنفرات که فایلی که باید اطلاعات جدید از ان بگیرید را مثال بزنید و اینکه میخواهید به چه صورتی اطلاعات تکمیل شود در خدمتون هستم
            در صورت نیاز میتونی تماس بگیری جهت توضیح در خواستی که دارید
            09177733411
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

چند لحظه..