راست چین نمودن ستونها در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MOHSEN.HASHEMI
    • 2016/02/28
    • 2

راست چین نمودن ستونها در اکسل

با سلام خدمت همه دوستان گرامی
    من کارم مالی هست و یکسری از گزارشات وقتی از سیستم حسابداری (انبار و خزانه) به اکسل اکسپورت میشه به صورت چپ چین هست و برای راست چین کردنش باید به صورت دستی ستونها رو کات و پیست کنم
    ممنون میشم اگه راهکاری داره که اینکارو نکنم راهنمایی کنید
    سپاس
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

بادرود فراون

جهت چپ چین یا راست چین کردن از منو تب دیتا راست به چپ کردن شیت هست که می توانید چپ چین یا راست چین کنید که اگر این گزینه و به این روش مد نظر شما نباشد برای جابجای این ستون ها میتوانید ماکروی بنویسید که وقتی یک محدوده رو انخاب کردی با اجرای ماکروی جای ستون ها رو برات عوض کنه
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• MOHSEN.HASHEMI
      • 2016/02/28
      • 2

نوشته اصلی توسط shamsololama
      بادرود فراون

جهت چپ چین یا راست چین کردن از منو تب دیتا راست به چپ کردن شیت هست که می توانید چپ چین یا راست چین کنید که اگر این گزینه و به این روش مد نظر شما نباشد برای جابجای این ستون ها میتوانید ماکروی بنویسید که وقتی یک محدوده رو انخاب کردی با اجرای ماکروی جای ستون ها رو برات عوض کنه
      مرسی دوست من فایل رو که میفرستی به اکسل درست هست یعنی راست چین هست ولی خود اکسل چپ چینه وقتی راست چین میکنم اکسل رو همه چی برعکس میشه( نمیدونم باهاش برخورد کردین یا نه !!!!!!!؟؟؟) اونوقت بتید دوباره دستی هم ستونها رو راست چین کنم
      در ضمن من با ماکروی کار نکردم نمیدونم جواب کار منو میده یا نه؟!!
      مرسی بازم

کامنت

چند لحظه..