كمك در خصوص ايجاد يك حلقه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • afshin3a

• 2014/01/14
    • 55

[حل شده] كمك در خصوص ايجاد يك حلقه

اساتيد حرفه اي كمك كنند!
    اين فايل (كه من اسمش رو نرم افزار اصلي گذاشتم) يكسري اطلاعات را از اين فايل مي گيرد و آنها را وارد شيت natayej مي كند و بعد شيت نتايج را به صورت پي دي اف ذخيره مي كند.
    حالا من مي خواهم يك سري تغييرات روي اين كد اعمال كنم:
    مي خواهم كدي كه در نرم افزار اصلي قرار دادم در يك لوپ قرار گيرد و بتوانم با آن تعداد بيشتري فايل اكسل را وارد نرم افزارم كنم (اين كد فقط اطلاعات "يك فايل اكسل" را وارد مي كند. من n تا فايل اكسل دارم و مي خواهم اول فايل اكسل شماره 1 را وارد كند، آن را به PDF ذخيره كند (با همان نام اكسل) و بعد فايل شماره 2 را انتخاب كند و آن را به نام فايل PDF و همين گونه تا آخر ... در همان مسيري كه فايل هاي اكسل قرار گرفته، همانجا هم فايل هاي پي دي اف با همان نام ها ذخيره گردند.)
    ضمنا نمي خوام نرم افزار براي ذخيره كردن فايل هاي پي دي اف از من سوالي بپرسه و كار خودشو انجام بده! ممنون ميشم دوستان كمك كنند.
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

با درود فراوان
    برای این کار همه فایلها رو در یک پوشه اگر قرار بدین با یک حلقه همه فایلهای موجود در آن پوشه را برای شما لیست میکند و به ترتیب هرکدام را باز کرده کار مورد نظر را روی آن انجام داده و آن را بسته و فایل بعدی به همین ترتیب تا آخر
    اینم کد حلقه ای که فایل ها رو برات پیدا میکنه

در کد زیر آدرس پوشه رو بدین و بجای مسیج باکس کارهای لازم را روی فایل انجام دهید

کد PHP:
    Sub Macro1()

Dim objFSO As Object

Dim objFolder 
    As Object

Dim objFile 
    As Object

Dim ws 
    As Worksheet

Set objFSO 
    CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

On Error Resume Next

Set objFolder 
    objFSO.GetFolder(Application.ThisWorkbook.Path "\files\")

For Each objFile In objFolder.Files

MsgBox objFile.Name

Next

Set objFolder = Nothing

Set objFile = Nothing

Set objFSO = Nothing

End Sub 
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

چند لحظه..