شماره انداز، فقط در یک سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

شماره انداز، فقط در یک سلول

سلام دوستان و اساتید
    سوال من اینه که آیا میشه فقط توی یک سلول شماره انداز اتوماتیک داشته باشیم حتی فقط از عددی که دوست داریم شروع به شمارش کند؟ زحمت نوشتنش با شما.

ممنون میشم
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود سوال نامفهومهو بر چه اساسی شماره ها اقزایش یابد. ردیف ها پر بشن. اتفاق خاصی رخ بده. شدنش میشه. فایل نمونه بزارین اگر ممکنه
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
      • 118
      • 54.00

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
      با درود سوال نامفهومهو بر چه اساسی شماره ها اقزایش یابد. ردیف ها پر بشن. اتفاق خاصی رخ بده. شدنش میشه. فایل نمونه بزارین اگر ممکنه

با تشکر از توجه شما
      منظورم کاملا روشنه ولی جور دیگه میگم.
      در حقیقت تو یه برنامه ای که دارم میخوام شماره پرسنلی افراد از یه عددی که خودم تعیین میکنم بطور اتوماتیک بشماره. حالا این شمارنده تو یه سلوله فقط .
      اون سلول با اضافه شدن افراد یه عدد بهش اضاف میشه. شاید بپرسید که چرا فقط یه سلول. چون اون سلول تو شیتهای دیگه باز خونی میشه و به هر فرد تازه وارد یه شماره دلخواه میده. فایل شرکته امکانش نیست که بتونم براتون بفرستم امیدوارم توضیحات کافی باشن.

متشکرم
      هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود
        شما میتونی یه کاری کن. فرمولcounta مثلا میاد تعداد رو تو یه ستون برات میشمره به شرطی که پر باشن . اکی. بعد شما بیا تعداد رو که داری یعنی مثلا تا امروز 3 نفر ثبت شدن. بعدش همین counta رو بهش هر عددی خاص اظافه کن تا بشه شماره پرسنلی شما برای بعدی.
        دو تا عکس هست ببین. البته کد نویسی خیلی جالب تره. بعدشم شما راحت تر میتونی کد های منحصر بفرد رو ایجاد کنی بذون سل مرجع .نمونش تو تالار بگردین دتبال تاپیکی به نام شماره ردیف خودکار. حالا به این شماره ردیف هر عددی اظافه کنین میتونه کد پرسنلی شما رو ایجاد کنه
        فایل های پیوست شده
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..