فايفو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zxcvbn

• 2015/01/06
    • 72
    • 66.00

فايفو

سلام
    فايل هاي زيادي در مورد محاسبه موجودي به روش فايفو ديدم.ولي هيچكدوم كار منو راه ننداخت.
    يه فايلي آماده كردم كه نشون مي ده كالايي در دفعات مختلف و با نرخ هاي مختلف خريداري شده.
    از طرفي به مرور زمان اين كالا بفروش رسيده و براي محاسبه بهاي تمام شده كالاي فروش رفته بايد از روش فايفو استفاده بشه كه در يك ستون اين نرخ ها بصورت دستي وارد شده. اما دنبال يه فرمول كلي مي گردم كه بتونه اين نرخ رو خودش حساب كنه. اونم نه براي اين تعداد خريد و فروش. بلكه يه فرمول كلي براي تعداد بالا.
    اميدوارم سوالم واضح بوده باشه و با مشاهده فايل منظورمو درك كنيد و به من راه حل مناسب نشون بديد.
    با تشكر
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    لینک زیر رو ملاحظه کنید.
    مشکل در fifo و lifo در کارت انبار
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zxcvbn

• 2015/01/06
      • 72
      • 66.00

امير عزيز! همونطوري كه گفتم همه فايل هاي مربوط به فايفو رو تو اين انجمن ديدم. ولي مشكل منو حل نكرد. من ميخوام فايل منو يكي ببينه و حل كنه.
      بقيه اش با خودم.
      ممنون

کامنت

• zxcvbn

• 2015/01/06
        • 72
        • 66.00

بار اولي كه مي بينم يه سوال مي پرسم ولي 4 روزه كه بدون جواب مونده
        يعني هيچكي بلد نيست؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

با سلام
          متاسفانه دسترسی من به اینترنت چند روز گذشته با مشکل مواجه شده بود والا من فایل شما رو چند روز پیش آماده ارسال کرده بودم.
          اول این که من تو بحث موضوعی شما تخصصی ندارم و از اونجایی که از روی فایل نمونه شما چیز زیادی دستگیرم نشد ناچار از سایت ها و وبلاگ ها ی دیگه جسته گریخته اطلاعاتی بدست آورم و بر اساس اون فایل تهیه کردم.
          شما ببینید کجای این فایل صحیح و کجا مشکل داره توضیح بدید تا با کمک دوستان بتونیم را حلی پیدا کنیم.
          برای منبع اطلاعات در مورد موضوع هم از این وبلاگ استفاده کردم.

کد HTML:
          http://chobkhat.blogfa.com/post-25.aspx
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• misammisam
            مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
            • 892
            • 64.00

نوشته اصلی توسط zxcvbn
            سلام
            فايل هاي زيادي در مورد محاسبه موجودي به روش فايفو ديدم.ولي هيچكدوم كار منو راه ننداخت.
            يه فايلي آماده كردم كه نشون مي ده كالايي در دفعات مختلف و با نرخ هاي مختلف خريداري شده.
            از طرفي به مرور زمان اين كالا بفروش رسيده و براي محاسبه بهاي تمام شده كالاي فروش رفته بايد از روش فايفو استفاده بشه كه در يك ستون اين نرخ ها بصورت دستي وارد شده. اما دنبال يه فرمول كلي مي گردم كه بتونه اين نرخ رو خودش حساب كنه. اونم نه براي اين تعداد خريد و فروش. بلكه يه فرمول كلي براي تعداد بالا.
            اميدوارم سوالم واضح بوده باشه و با مشاهده فايل منظورمو درك كنيد و به من راه حل مناسب نشون بديد.
            با تشكر
            با سلام
            دوست عزیز روشی که شما در فایلتون قیمت تمام شده خروجی انبار رو حساب کردید FIFO نیست بلکه روش میانگین موزون هست .
            شما با فایلی که در پست زیر هست هم روش فایفو و هم میانگین موزون رو میتونید برای تعداد نامحدود کالا حساب کنید .
            كارتكس تركيبي انبار ( به دو روش ميانگين متوازن و Fifo ) - مخصوص انبارداري و حسابداري
            موفق باشید
            [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]
            [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
            [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..