با درود. در فایل پیوست چطور میشه توابع Index و Match رو برای جستجو استفاده کرد؟ ممنونم
توابع match , index
Collapse
X
-
با درود.
مثلا میخوام عدد مربوط به ستون b زیر ستون a2 رو در ردیف e زیر ستون tt که زرد رنگ شده در فایلی که الان پیوست کردم برگردونه.فایل های پیوست شدهکامنت
-
توی این فایل عدد رو رنگی کردم.فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
فایل پیوستی رو مشاهده کنید اگر بخواهید از توابع اشاره شده استفاده کنید باید یکسری قواعد رو رعایت کنید یعنی تو ردیف ها و ستونها جدول نام تکراری نداشته باشید. سل های جدول اطلاعات رو merge نکنید.
کد PHP:=IFERROR(INDEX($B$4:$N$22;MATCH($H$26;$B$4:$B$22;0);MATCH($I$26;$B$4:$N$4;0));"")
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
با سلام و خسته نباشید به دوست عزیز و فعال انجمن amir_ts
فایل زیر رو ببیند.
برای اینکار از ترکیب توابع index و match به صورت آرایه ای( یعنی بعد از نوشتن فرمول به جای کلید اینتر همزمان کلیدهای کنترل و شیفت و اینتر را بفشارید) استفاده کردم.
با این فرمول نیازی به تغییر فرمت جدول و داده ها نیست.
سوالی بود در خدمتم.
New Microsoft Excel Worksheet (5).xlsxکامنت
-
متوجه منظور شما نشدم منظور شما استفاده از توابع دیگه است؟ ترکیب توابع index و match بسیار رایج و توانمند هست.
روش دوست و استاد حرفه ای عزیز mohammad2060 رو هم ببینید.(فرمول های آرایه ای به مراتب کمی پیچیده تر از فرمول های عادی هستند).Last edited by amir_ts; 2016/03/07, 14:57.[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
کامنت