فرمول یک سلول و اطلاعات در سلولهای صفحه دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امان

• 2016/03/08
    • 6

فرمول یک سلول و اطلاعات در سلولهای صفحه دیگر

با سلام
    در صفحه report 3خانه رنگی شده که دو خانه اول 6*13 تعداد و اندازه است و سلول بعدی مقدار مرتبط با این دو عدد میباشد یعنی مقدار tfa که در اینجا 0.788 است حالا میخوام برنامه اگر دو عدد تعداد و اندازه یعنی 6 و 13 تغییر کرد در صفحه tfa مقدار مرتبط با دو عدد جدید راپیدا کرده و در صفحه report در جای خود بجای مثلا 0.778 قرار دهد.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    تاپیک شما تکراری شده شما باید تو همون تاپیک قبلی ارسال میکردید حالا احتمالا مدیران انجمن یکی رو حذف کنند.
    با توضیحات شما من فکر کنم شما با تغییر در شیت DDR میخواهید اطلاعات اون رو از شیت TFA بدست بیارید.اگر اینطور باشه با ترکیب توابع index و match این امکان وجود داره .این فرمول رو در شیت DDR در سل ax41 قرار بدید. (سلی که عدد 0.778 قرار داره).

کد PHP:
    =IFERROR(INDEX(Table1[#All];MATCH($AM$41;tfa!$A$1:$A$19;0);MATCH($AO$41;tfa!$A$2:$J$2;0));"") 
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• امان

• 2016/03/08
      • 6

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      تاپیک شما تکراری شده شما باید تو همون تاپیک قبلی ارسال میکردید حالا احتمالا مدیران انجمن یکی رو حذف کنند.
      با توضیحات شما من فکر کنم شما با تغییر در شیت DDR میخواهید اطلاعات اون رو از شیت TFA بدست بیارید.اگر اینطور باشه با ترکیب توابع index و match این امکان وجود داره .این فرمول رو در شیت DDR در سل ax41 قرار بدید. (سلی که عدد 0.778 قرار داره).

کد PHP:
      =IFERROR(INDEX(Table1[#All];MATCH($AM$41;tfa!$A$1:$A$19;0);MATCH($AO$41;tfa!$A$2:$J$2;0));"") 
      سلام مجدد
      در فرمول بالا اکسل از تابع index ایراد میگیره فکر کنم arrey,row_nom,colmn_nom رو میخواد و هر مقداری میدم بازم ایراد میگیره

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        نام شیت ها رو چک کنید من از روی عکس نام رو گذاشتم.
        تو تابع match قسمت lookup value برای اولی که شماره ردیف رو پیدا میکنه آدرس سلولی که روش 1/32" نوشته شده و برای دومین MATCH هم آدرسی سلولی که روش NOZZEL NO نوشته شده رو باید قرار بدید.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• امان

• 2016/03/08
          • 6

سلام
          همه موارد رو چک کردم متاسفانه فرمول وارد سلول نمیشه احتمالا یه اشتباه کوچک توش وجود داره میشه با واتس آپ یا تلگرام ارتباط برقرار کنیم؟
          ممنون

کامنت

چند لحظه..