در فایل ارسالی میخوام یه تغییراتی رو ایجاد کنم به این صورت شیت های رو که به عنوان ماه های سال تعریف کردم رو حذف کنم و به جای ان فقط از یهشیت استفاده کنم و ماههای سال را از طریق لیست کشویی تو شیت تعریف کنم. یعنی اینکه باانتخاب هر ماهی تو لیست کشویی اطلاعات فراخوانی بشین تو همون شیت ممنون میشمs¬ƒªfƒdn ñºnº.rar
انتخاب یک شیت از طریق لیست کشویی به عنوان ما ههای سال
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار این سایت خوب.
در فایل ارسالی میخوام یه تغییراتی رو ایجاد کنم به این صورت شیت های رو که به عنوان ماه های سال تعریف کردم رو حذف کنم و به جای ان فقط از یهشیت استفاده کنم و ماههای سال را از طریق لیست کشویی تو شیت تعریف کنم. یعنی اینکه باانتخاب هر ماهی تو لیست کشویی اطلاعات فراخوانی بشین تو همون شیت ممنون میشمs¬ƒªfƒdn ñºnº.rar -
یک مقدار مسئله رو روشن میفرمائید
تو کدوم شیت این گزارش رو بده ؟؟
تو فایل پیوست من ماه 5 رو ننوشتم چون تو شیت ها نداشتید
اگر هم میخواید همه اطلاعات تو یک شیت باشه خیلی راحت تر میشه فقط یک ستون برای تاریخ باید ایجاد بشه برای گرفتن گزارشات به روش خیلی ساده تر و راحت ترفایل های پیوست شدهLast edited by mmahdih; 2016/03/09, 18:13.[color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color] -
فایل پیوست رو ملاحظه بفرمائید .فایل های پیوست شده[color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]کامنت

کامنت