دستور if برای کاربر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ayubtanha

• 2016/03/10
    • 8

دستور if برای کاربر

دوستان من میخوام در فایل زیر،اگه کاربر 1 وارد شد اعداد وارد شده در ردیف کاربر یک در شیت 2 قرار بگیره و اگه کاربر 2 کلیک کرد اعداد وارد شده در ردیف کاربر 2 وارد بشه و اعداد آن با هم جمع بشن،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.یعنی فرمول b2 تا e2 و b3تا e3 شیت 2 رو میخوام
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    از اون شيت که اسمش "1" هست دو تا ايجاد کنيد، کاربر 1 را به يکي از آنها لينک کنيد و کاربر 2 را به ديگري، در شيت "2" هم سل هايش را با فرمول نويسي مساوي سل متناظر در شيت مربوطه قرار دهيد.
    البته يک مقدار موضوع گنگ است و من نمي دانم دقيقا" چکار مي خواهيد انجام دهيد!
    هر کار بر در دفعات متوالي وارد شده و اطلاعات جديدي وارد مي کند؟ و در شيت دو بايد همه اين دفعات ثبت و جمع گردد؟ (در اين صورت موضوع فرق خواهد کرد)
    مي شود بيشتر توضيح دهيد که هدف فايل چيست تا بهتر بتوان راهنماييتان کرد؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ayubtanha

• 2016/03/10
      • 8

ممنون،تعداد زیادی فرم هست که برای حدود 20 کاربر باید هر ماه تکمیل بشه، ولی اصلش همینه که از شیت"1" فقط یکی باید باشه تا حجم فرمها کم بشه، یعنی من همینو میخوام که کاربران با کلیک روی یک باتن وارد یک فرم بشن ولی اطلاعات اونا در فرم بعدی به صورت ردیف مرتب بشه و جمع بشه

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

اين کار با توابع امکان پذير نيست، بايد با ماکرو انجام گردد (کدنويسي برايش انجام داد).
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..