مشکل در حذف سطرهای خالی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mirgholami

• 2015/01/27
    • 37
    • 26.00

[حل شده] مشکل در حذف سطرهای خالی

سلام دوستان.

داخل شیت مورد نظرم ۲۲۰ سطر استفاده شده دارم اما وقتی Ctrl+End رو میزنم، سطر ۲۷۰ رو به عنوان آخرین سطر نشون میده.
    چند تا از تاپیک های قدیمی اما مرتبط با مشکلم رو سر زدم و طبق پیشنهادهایی که داده شده بود عمل کردم، منتهی مشکل همچنان پابرجاست.

با توجه به اینکه فایلم شیت های زیادی داره، این ۵۰ سطر اضافه در هر شیت، حجم کار رو بی مورد سنگین میکنه.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با توجه به اینکه چندین مورد از فایل هام این مشکل رو دارن، نمیدونم بازم لازمه فایل نمونه بذارم یا نه.
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    اگر منظور شما اینه که بین اطلاعات ردیف خالی دارید و میخواهید حذف کنید به این روش میشه:
    ابتدا تمام ردیف ها رو انتخاب میکنید بعد کلید CTRL+G رو میزنید و بعد Special رو انتخاب میکنید. در برگه Go To Special گزینه Blanks رو انتخاب میکنید و از تب Home قسمت Delet گزینه Delet Sheet Rows رو انتخاب میکنید .
    با این کار تمام ردیف های خالی پاک میشود.

Click image for larger version

Name:	12.png
Views:	1
Size:	24.7 کیلو بایت
ID:	129620

اگر هم شیت های شما زیاد هست میتونید از این ماژول استفاده کنید.

کد:
    [LEFT]Public Sub DeleteBlankRows()

Dim WS  As Worksheet
        Dim R   As Long

On Error GoTo EndMacro

Application.ScreenUpdating = False
        Application.Calculation = xlCalculationManual

For Each WS In Worksheets
            With WS.UsedRange
                For R = .Rows.Count To 1 Step -1
                    If Application.WorksheetFunction.CountA(.Rows(R).EntireRow) = 0 Then
                        .Rows(R).EntireRow.Delete
                    End If
                Next R
            End With
        Next WS

EndMacro:
        Application.ScreenUpdating = True
        Application.Calculation = xlCalculationAutomatic

End Sub

[/LEFT]
    فایل های پیوست شده
    Last edited by amir_ts; 2016/03/15, 16:10.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• Mirgholami

• 2015/01/27
      • 37
      • 26.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      اگر منظور شما اینه که بین اطلاعات ردیف خالی دارید و میخواهید حذف کنید به این روش میشه:
      ابتدا تمام ردیف ها رو انتخاب میکنید بعد کلید CTRL+G رو میزنید و بعد Special رو انتخاب میکنید. در برگه Go To Special گزینه Blanks رو انتخاب میکنید و از تب Home قسمت Delet گزینه Delet Sheet Rows رو انتخاب میکنید .
      با این کار تمام ردیف های خالی پاک میشود.

[ATTACH=CONFIG]10910[/ATTACH]

ممنون.
      اما سطرهای خالی، بین اطلاعاتم نیست. دقیقاً از سطر ۲۲۰ شروع میشن تا سطر ۲۷۰

این ۵۰ سطر خالی رو انتخاب میکنم و بعد Clear All میزنم و برنامه رو ذخیره میکنم.
      ولی دوباره که وارد میشم، هنوز وجود دارن!

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

سطر خالی رو انتخاب میکنم و بعد Clear All میزنم
        سطر خالی رو میخواهید پاک کنید؟!!
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• Mirgholami

• 2015/01/27
          • 37
          • 26.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
          سطر خالی رو میخواهید پاک کنید؟!!
          محتویات داخلش رو میخوام پاک کنم نه خود سطر رو.
          چون با اینکه از روش Clear All استفاده میکنم ولی گویا اکسل اون سطرها رو هنوز خالی تشخیص نمیده.
          و به همین خاطر وقتی Ctrl+End رو میزنم، اون ۵۰ سطر خالی رو هم لحاظ میکنه.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

نوشته اصلی توسط Mirgholami
            محتویات داخلش رو میخوام پاک کنم نه خود سطر رو.
            چون با اینکه از روش Clear All استفاده میکنم ولی گویا اکسل اون سطرها رو هنوز خالی تشخیص نمیده.
            و به همین خاطر وقتی Ctrl+End رو میزنم، اون ۵۰ سطر خالی رو هم لحاظ میکنه.
            با سلام
            برای اینکه محتویات داخل سل ها رو پاک کنید از Clear Contents استفاده کنید.
            کلید CTRL+جهت نما(arrow key‬‏) رو هم امتحان کنید. با ترکیب این کلید ها میتونید در آخرین ردیف اطلاعات حرکت کنید.

کامنت

• Mirgholami

• 2015/01/27
              • 37
              • 26.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
              با سلام
              برای اینکه محتویات داخل سل ها رو پاک کنید از Clear Contents استفاده کنید.
              کلید CTRL+جهت نما(arrow key‬‏) رو هم امتحان کنید. با ترکیب این کلید ها میتونید در آخرین ردیف اطلاعات حرکت کنید.
              سلام مجدد.

روشی که گفتید رو تست کردم اما انگار اون سطرهای خالی مقاومتر از این حرفا هستن!
              جهت بررسی بیشتر، فایل نمونه گذاشتم.
              ممنون میشم یک نگاهی بکنید.

سطرهای ۲۲۷ تا ۲۷۰ بدون اینکه محتوایی داشته باشن، موقع زدن کلیدهای Ctrl+End به عنوان سلول های استفاده شده شناخته میشن.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

با سلام
                من دلیلش رو پیدا نکردم ولی با کپی کردن در یک شیت دیگه مشکل رو دیگه ندیدم.
                فایل نمونه رو ببینید.
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..