محاسبه چندین سطر همزمان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • سوده68

• 2015/12/23
    • 12

پرسش محاسبه چندین سطر همزمان

سلام خسته نباشید دوستان
    من 4000 هزار سطر دارم و 500 ستون.
    میخوام از همه سطرها (4000تا) میانگین بگیرم. یعنی از هر سطر جداجدا میانگین بگیرم و تو ستون روبروش بنویسم.. بلدم جدا جدا این کارو بکنم.
    اما وقتم محدوده. میخوام یهو برام این 4000 سطر رو میانگین بگیره جدا جدا.
    راهی هست من این کارو بکنم؟؟؟
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    اگر درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که فرمول رو برای هر سطر ننویسید؟شما فرمول رو برای یک سطر بنویسید به پایین درگ کنید وقت زیادی نمیخواد.(اگر سمت چپ و پایین سل اولین ردیفی که فرمول رو نوشتید نشانگر ماوس رو نگه دارید یک علامت جمع ضخیم نمایش داده میشه که با کلیک بر روی اون فرمول به تمام ردیف ها اعمال میشه)
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• سوده68

• 2015/12/23
      • 12

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      اگر درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که فرمول رو برای هر سطر ننویسید؟شما فرمول رو برای یک سطر بنویسید به پایین درگ کنید وقت زیادی نمیخواد.(اگر سمت چپ و پایین سل اولین ردیفی که فرمول رو نوشتید نشانگر ماوس رو نگه دارید یک علامت جمع ضخیم نمایش داده میشه که با کلیک بر روی اون فرمول به تمام ردیف ها اعمال میشه)
      همین کاری که لطف کردین گفتین رو انجام دادم
      اما اعداد غلط نشون میده..

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

اگر ممکنه یک فایل نمونه یا یک عکس از فرمول رو قرار بدید.
        آیا آدرس دهی فرمول نسبی ایست یا مطلق؟(علامت $ در فرمول وجود داره یا نه؟)
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..