نشان دادن درصد قبولی چند سال با فیلترینگ

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pishraw

• 2013/12/11
    • 179
    • 35.00

[حل شده] نشان دادن درصد قبولی چند سال با فیلترینگ

با سلام و درود به همه اساتید و دوستان عزیز
    مشکلی داشتم در خصوص اصلاح فرمول سلول b20 در رابطه با درصد قبولی چند سال مختلف با استفاده از فیلترینگ . خواهشا با استفاده از فایل ضمیمه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط pishraw
    با سلام و درود به همه اساتید و دوستان عزیز
    مشکلی داشتم در خصوص اصلاح فرمول سلول b20 در رابطه با درصد قبولی چند سال مختلف با استفاده از فیلترینگ . خواهشا با استفاده از فایل ضمیمه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز
    شما نیاز دارین یک ستون کمکی استفاده کنید. تو ستون کمکی (در سلول c3) این فرمول رو بنویسید:
    کد:
    =subtotal(3;a3)
    حالا فرمول درصد قبولی رو بر اساس نیازتون به یکی از دو حالت زیر تغییر بدین:

1- قبولی های فیلتر شده نسبت به کل

کد:
    =countifs(b3:b18;">=10";c3:c18;1)/count(b3:b18)
    2- قبولی های فیلتر شده نسبت به کل فیلترشده ها
    کد:
    =COUNTIFS(B3:B18;">=10";C3:C18;1)/COUNTIF(C3:C18;1)
    Last edited by Amir Ghasemiyan; 2016/03/23, 10:33. دلیل: تکمیل پست

کامنت

• pishraw

• 2013/12/11
      • 179
      • 35.00

با تشکر از جناب قاسمیان عزیز . البته خواسته من به این صورت نیست من می خواستم در همان ستون درصد قبولی سال انتخاب شده را با استفاده از فیلترینگ داشته باشم.
      مورد دیگر در خصوص پاسخ شما من تنها یک ستون ندارم بلکه حداقل 10 ستون دارم که شامل درس های مختلف می باشد. به نظر شما این ستون اضافی که پیشنهاد دادید ایجاد کنم ایا برای همه ستون ها یا درس ها می تونه با استفاده از آن درصد قبولی را نشان بده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط pishraw
        با تشکر از جناب قاسمیان عزیز . البته خواسته من به این صورت نیست من می خواستم در همان ستون درصد قبولی سال انتخاب شده را با استفاده از فیلترینگ داشته باشم.
        مورد دیگر در خصوص پاسخ شما من تنها یک ستون ندارم بلکه حداقل 10 ستون دارم که شامل درس های مختلف می باشد. به نظر شما این ستون اضافی که پیشنهاد دادید ایجاد کنم ایا برای همه ستون ها یا درس ها می تونه با استفاده از آن درصد قبولی را نشان بده

متوجه نمیشم. در همان ستون منظورتون چیه؟ الان بجای همون سلولی که قبلا فرمولشو بهتون داده بودم این مورد رو بذارین جواب مورد نظرتون رو میگیرین دیگه
        اون ستون اضافی کارش اینه که اگه سلول فیلتر باشه و نمایش داده نشه 0 میذاره و اگه نشون داده میشه 1 میذاره. پس با هر نوع فیلتری که شما اعمال کنید کار میکنه و مشکلی نداره

کامنت

• pishraw

• 2013/12/11
          • 179
          • 35.00

با تشکر از جناب قاسمیان عزیز مشکل حل شد

کامنت

چند لحظه..