ماکرو برای پاک کردن هوشمند
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
متشکرم مهندس من بعد از هماهنگی با همکارم روز دوشنبه به بخشی که فرمودید مراجعه خواهم کرد
در ضمن هرچند میدون زحمته ولی لطفا کدی رو که فرمودید لطفا به آخر کدی که بنده در فایل فرستادم (کد بایگانی) اضافه فرمایید تا بعد از بایگانی عمل کنه من هرکاری کردم نشد شاید یه چیزی باید حذف کردکامنت
-
متشکرم مهندس من بعد از هماهنگی با همکارم روز دوشنبه به بخشی که فرمودید مراجعه خواهم کرد
در ضمن هرچند میدون زحمته ولی لطفا کدی رو که فرمودید لطفا به آخر کدی که بنده در فایل فرستادم (کد بایگانی) اضافه فرمایید تا بعد از بایگانی عمل کنه من هرکاری کردم نشد شاید یه چیزی باید حذف کرد
ولی بایگانی که شما میگین یک عملیات کلی هست و در انتها هم دارین سلول a329 رو انتخاب میکنید. بعد نباید توقع داشته باشید اون کد بیاد جدولاتون رو خالی کنه
کامنت
-
نه مهندس من اونو اصلا پاک کردم (اون ماله وقتی که در ms box کلمه no را انتخاب میکنیم یعنی کاری انجام نده و a329 را انتخاب کنه ) بعبارتی انتخاب سلولی که اول انجام دادیم بقوت خودش باقی باشه مگر اینکه تصور بنده غلط باشه ، یعنی بعد از عملیات ماکرو selaction دیگه اون سلولی نباشه که اول انتخاب کردیم ، در این صورت به کمک شما باز نیاز دارمکامنت
-
نه مهندس من اونو اصلا پاک کردم (اون ماله وقتی که در ms box کلمه no را انتخاب میکنیم یعنی کاری انجام نده و a329 را انتخاب کنه ) بعبارتی انتخاب سلولی که اول انجام دادیم بقوت خودش باقی باشه مگر اینکه تصور بنده غلط باشه ، یعنی بعد از عملیات ماکرو selaction دیگه اون سلولی نباشه که اول انتخاب کردیم ، در این صورت به کمک شما باز نیاز دارم
شما گفتین شماره جدول رو از لیست قرمز انتخاب کنیم بعد دکمه حذف رو بزنیم و جدول رو پاک کنه
الان میگین میخوان بعد از بایگانی خودش جداول رو پاک کنه. بالاخره کدومش؟کامنت
-
بنده در فایلی که در سوال اول براتون فرستادم ،یک ماکرو دارم که وقتی روی عدد قرمز select ميكني و آن ماكرو را اجرا ميكني ، سطر مورد نظر را از محل انتخاب تا 14 ستون (که در ماکرو این اعداد قابل کنترول هستند) را در شیت 2 کپی میکنه (بایگانی میشوند) سطری که بایگانی میشه سلولهاش حاصل از لینک از سلولهای همان جداول هستند و وقی بایگانی میشوند دیگر به داده های جدول متناظر نیازی نیست و باید داده های جدول پاک بشوند ، در حقیقت کدی که شما زحمتشو کشیدید بایستی بعد انجام بایگانی سطر، اجرا بشه تا داده های جدول هم پاک بشوند یعنی هردو کد با یک دکمه اجرا بشود که با الطبع اول باید بایگانی صورت گیرد بعد پاک شدن جدول .
به هرحال ببخشید که منظورم براتون خیلی واضح بیان نشده بود متشکرمLast edited by taocom52; 2016/04/02, 10:45.کامنت
-
درسته. حالا کامل متوجه شدم
کد macro1 که مربوط به بایگانی هست رو اینطوری اصلاح کنید:
کد:Sub Macro1() Application.ScreenUpdating = False Dim C Dim i x = MsgBox("áØÝÇ ãØãÆä ÔæíÏ ˜å ÔãÇÑå Óåã ÑÇ ÏÑ ÓÊæä ÓÈÒ Ñä äÔÇä ÏÇÏå ÔÏå ÇäÊÎÇÈ ˜ÑÏå ÇíÏ ÏÑ ÛíÑ ÇíäÕæÑÊ Óåã ÔãÇ ÏÑÓÊ ÈÇíÇäí äÎæÇåÏ ÔÏ æ ÇÔ˜ÇáÇÊí ÏÑ ãÍÇÓÈÇÊ ÑíÇáí íÔ ÎæÇåÏ ÂãÏ", vbYesNoCancel, "massage box") If x = vbYes Then For Each C In Sheet2.Range("a1:a10000") If C = Empty Then For i = 0 To 14 C.Offset(0, i) = Selection.Offset(0, i) Next i ExcelIran Exit Sub End If Next ElseIf x = vbNo Then Range("a329").Select End If Application.ScreenUpdating = True End Sub
کد:Sub ExcelIran() ActiveSheet.Unprotect "123" Dim cel As Range Dim TableNum As Integer i = ActiveCell.Row If i <= 21 And i >= 19 Then TableNum = Range("A" & i).Value For Each cel In Sheet1.Range("B" & i & ":N" & i) cleared = clearcontent(cel.Value, TableNum) Next cel End If ActiveSheet.Protect "123" End Sub Function clearcontent(cel, TableNum As Integer) Dim C As Range Select Case TableNum Case 1 For Each C In Range("B1:H14") If C.Value = cel Then C.ClearContents Exit For End If Next C Case 2 For Each C In Range("J1:P14") If C.Value = cel Then C.ClearContents Exit For End If Next C Case 3 For Each C In Range("R1:X14") If C.Value = cel Then C.ClearContents Exit For End If Next C End Select End Function
کامنت
-
کامنت