سوال از اساتید اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Amin-gh
    • 2016/03/31
    • 1

پرسش سوال از اساتید اکسل

سلام

دوستان یه سوال دارم.

اول این عکس از موردی هست که دربارش سوال دارم :

من یه فرمول دارم همونطور که تو عکس مشخصه و فرمول میخوام تو ستون C قرار بگیره و نیاز دارم تو این فرمول، متغییر سلولی که اطلاعاتش خونده میشه که اینجا Ax هست اولا از تو همون ردیفی که فرمول توش قرار میگیره مثلا C8 از متغییر ستون A همون ردیف استفاده کنه یعنی A8 و بعد جواب رو بهم بده. از اونجایی که به این نیاز دارم و دستی انجام دادن چندین هزار تا تغییر دونه به دونه چندین روز وقت میبره امیدوارم بتونین بهم کمک کنین که اول بتونم فرمول رو طوری تغییر بدم و جای A8 یا همون Ax متغییر مناسبی رو قرار بدم تا برای همه ردیف ها خودش اتوماتیک متغییر ستون A موجود تو همون ردیف رو بخونه و دوم اینکه چجوری میتونم این فرمول رو تو تک تکه سلول های این ستون C پیست کنم با یه حرکت؟

من خیلی مبتدی هستم ممنون میشم به ساده ترین حالت توضیح بدین.

ممنونم
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    قبل از هر چيز خواهشمندم تيتر موضوعي که ايجاد مي کنيد را به نحوي بنويسيد از از آن بشود فهميد سوال در خصوص چه چيزي است.
    شما فرمول را در يک سل وارد کنيد، مثلا" در سل c8 و در فرمول هم همان سطر متناظر را درج کنيد، يعني a8
    حال اگر سل c8 را انتخاب کنيد مشاهده خواهيد کرد که يک مربع کوچک سياه در گوشه پايين سمت راست سل وجود دارد، موس را روي آن برده و دو بار کليک کنيد، فرمول اتوماتيک تا آخرين سطري که در ستون b اطلاعات وجود داشته باشد کپي خواهد شد و ax هم اتوماتيک متناظر هر سطر تغيير خواهد کرد (اکسل هوشمندانه اين کار را خود به خود انجام مي دهد). البته اگر در اطلاعات ستون b حتي يک خانه خالي هم وجود داشته باشد عمليات کپي فقط تا همان جا کپي خواهد شد، در اين صورت بهتر است روي مربع ياد شده کليک کرده و در همان حال که دگمه موس را نگه داشته ايد آن را به صورت دستي به سمت پايين تا هرجا خواستيد درگ کنيد (بکشيد)، در اين صورت هم اطلاعات طبق خواست شما کپي خواهد شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..