وارد کردن مقدار از سلول دیگر به اخرین ستون خالی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zare_a87

• 2014/02/24
    • 42
    • 35.00

وارد کردن مقدار از سلول دیگر به اخرین ستون خالی

با سلام
    چجوری می تونم اطلاعات از یک سلول در شیت دیگر به اخرین ستون خالی در شیت جاری وارد کنم
    با سپاس
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام
    چیزی که شما لازم دارین یک کد vba هست که این کار رو براتون انجام بده
    از این کد میتونین کمک بگیرین
    کد:
    Sub AddToLastRow()
    Lrow = Sheet2.Cells(Sheet2.Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1
    If Lrow = 2 And Cells(1, 1) = "" Then Lrow = 1
    Sheet2.Range("A" & Lrow) = Sheet1.Range("A1")
    End Sub
    سوالتون به تالار ویژوال بیسیک منتقل شد

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
      • 42
      • 35.00

می خوام بصورت اتومات اینکار انجام بشه

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
        • 42
        • 35.00

در ضمن اخرین سطر پر شده بایست از شیت اول گرفته و در شیت دوم درج شود.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

لطف کنید دقیق تر بگین چی میخواین. منظورتون چیه اتومات؟
          کدی که من دادم خدمتتون از سلول a1 شیت اول اطلاعات رو میگیره و به آخرین سطر از ستون a در شیت دوم اضافه میکنه

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
            • 42
            • 35.00

ببینید از سلول a1 شیت اول به سلول a1 شیت دوم وسلول a2 شیت اول به سلول a2 شیت دوم و الی اخر ... داده منتقل کنه
            منظور از اتومات هم اینه که وقتی در شیت اول سلول a1 داده وارد کردیم در شیت دوم سلول a1 بشینه و الی اخر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4598
              • 100.00

نوشته اصلی توسط zare_a87
              ببینید از سلول a1 شیت اول به سلول a1 شیت دوم وسلول a2 شیت اول به سلول a2 شیت دوم و الی اخر ... داده منتقل کنه
              منظور از اتومات هم اینه که وقتی در شیت اول سلول a1 داده وارد کردیم در شیت دوم سلول a1 بشینه و الی اخر

حالا شد. الان متوجه منظورتون شدم. من فکر کردم شما میخواین در سلول A1 یک داده وارد کنید و این داده خودبه خود بره در انتهای یک لیست در شیت دیگری ثبت بشه

این چیزی که شما الان میگین خیلی متفاوت هست و اصلا نیازی به کد نویسی vba نداره
              در شیت دوم، سلول A1 این فرمول رو وارد کنید و به سمت پایین درگ کنید (autofill)
              کد:
              =Sheet1!A1

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
                • 42
                • 35.00

نه اینجوری بدرد من نمی خوره
                به فایل پیوست توجه کنید
                اونجا توضیح دادم
                فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

با سلام
                  این فایل رو ببینید ایا این روش شما رو به نتیجه دلخواه میرسونه.(فرمول ها آرایه ای میباشد).
                  فایل های پیوست شده
                  [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
                    • 42
                    • 35.00

دوست عزیز سلام
                    من می خوام وقتی در شیت اول داده وارد شد، داده وارد شده اتومات در اولین سطر خالی در شیت موردنظرش نیز وارد شود!

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

نوشته اصلی توسط zare_a87
                      دوست عزیز سلام
                      من می خوام وقتی در شیت اول داده وارد شد، داده وارد شده اتومات در اولین سطر خالی در شیت موردنظرش نیز وارد شود!
                      با سلام
                      داده های شما به صورت خودکار به شیت های مربوطه انتقال داده میشه و هر کدوم بر حسب گروه مشترک زیر هم قرار میگیره .از شیت کامل چند ردیف پاک کنید و نتیجه رو در شیت های دیگه مشاهده کنید.
                      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
                        • 42
                        • 35.00

با سلام و احترام
                        حالا متوجه شدم، ولی وقتی سطر 11 و الی اخر رو در شیت -کامل- اضافه می کنم در شیت های دیگر اضافه نمیشن
                        چکار کنم کنم ؟؟؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                          • 1247

با سلام
                          باید در فرمول ها آدرس های جدول اطلاعاتون رو متناسب با نیازتون تنظیم کنید من برای 500 ردیف جدول رو بسط دادم.
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• zare_a87

• 2014/02/24
                            • 42
                            • 35.00

آقا دمت گرم
                            فقط اگه ممکنه فرمول بکار رفته رو توضیح بده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                              • 1247

با سلام
                              دوست عزیز نمیدونم چقدر با توابع اکسل آشنا هستید ولی من توضیح فرمول بکار برده شده رو میدم اگر در مورد توابع توضیح داده شده مطالب بیشتری خواستید بدونید، تو انجمن زیاد در موردشون بحث شده میتونیدبا یک جستجو به تمام اونها دسترسی پیدا کنید.
                              شما در یک شیت به صورت کلی اجناس رو لیست کردید.
                              من ابتدا چون نام شیت ها تفکیک شده با مورد جستجو (مواد غذایی -بهداشتی - لبنیات) در لیست اصلی تون یکی بود با استفاده از ترکیب توابه (mid-find-cell) نام شیت رو پیدا کردم. (توضیح هر یک از این توابع خارج از مجال این بحث هست)
                              کد PHP:
                               =MID(CELL("filename"A1); FIND("]"CELL("filename"A1)) + 132
                              بعد با استفاده از فرمول آرایه ای هر کدوم از ردیف های اطلاعات رو با توجه به تطبیق شرط (بهداشتی-مواد غذایی-لبنیات) پیدا کردم.(در فرمول های آرایه ای به جای inter باید کلید های ctrl+shift+inter رو با هم فشار بدید که علامت {} در ابتدا و انتهای فرمول نمایان بشه)

کد PHP:
                              IF(کامل!$C$2:$C$11=MID(CELL("filename"A1); FIND("]"CELL("filename"A1)) + 132);ROW(کامل!$C$2:$C$11)) 
                              تا اینجا تمام ردیف هایی که به شرط (که فرضا" مواد غذایی هست) پیدا شده حالا این ردیف ها رو در تابع small قرار دادم که بتونم تک تک اونها رو بتونم از لیست فراخوان کنم.
                              کد PHP:
                               SMALL(IF(کامل!$C$2:$C$11=MID(CELL("filename"A1); FIND("]"CELL("filename"A1)) + 132);ROW(کامل!$C$2:$C$11));ROW(A1
                              و در آخر با قرار دادن تک تک ردیفهای پیدا شده و شماره ستون که بصورت دستی در اینجا وارد شده (میشه اون رو هم بصورت پویا پیدا کرد) به راحتی اطلاعات بر اساس شرط از شیت کامل فراخوان شد.
                              از تابع IFERROR هم استفاده کردم که در صورت پیدا نکردن ردیف ها مطابق شرط به جای خطا خالی قرار بده که شکل ظاهری لیست ها شکیل و خوانا باشه.
                              امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

کامنت

چند لحظه..