لينك يك سلول به يك شيت ديگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

[حل شده] لينك يك سلول به يك شيت ديگر

سلام
    فرض كنيد كه سلول a1 در شيت يك به شيت 2 وابسته است. حال مي خوام با كليك بر روي سلول مذكور يا مجاور آن به شيت 2 بروم. بايد چه كار كرد.
    با تشكر
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
    سلام
    فرض كنيد كه سلول a1 در شيت يك به شيت 2 وابسته است. حال مي خوام با كليك بر روي سلول مذكور يا مجاور آن به شيت 2 بروم. بايد چه كار كرد.
    با تشكر
    سلام مجدد.
    دوستان منتظر پاسخ شما هستم.

راستي سال نو رو هم به همه دوستان تبريك ميگم. اميدوارم تا اينجاي سال روزهاي خوبي داشته باشيد و در ادامه سال هم براتون آرزوي موفقيت مي كنم. به خاطر اين تاخير هم پوزش.
    با تشكر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

سلام. سال نوی شما هم مبارک

تعداد سلول هاتون زیاده یا فقط همین یکی هست؟
      اگر همین یکی هست میتونین در سلول B1 از hyperlink استفاده کنید
      تب insert گزینه hyperlink بعد گزینه place in this document و بعد شیت دوم رو انتخاب کنید

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
        • 450

با سلام مجدد
        ممنون از شما

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

تعداد سلول هاتون زیاده یا فقط همین یکی هست؟
        ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد؟ چون فكر مي كنم جالبه و به كارم هم مياد.
        براي نمونه يه جدول دارم كه اعدادش رو از شيت هاي ديگه مي خونه. مي خوام با كليك بر روي آن به شيت مربوطه برم.
        با تشكر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط maziardm
          با سلام مجدد
          ممنون از شما

ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد؟ چون فكر مي كنم جالبه و به كارم هم مياد.
          براي نمونه يه جدول دارم كه اعدادش رو از شيت هاي ديگه مي خونه. مي خوام با كليك بر روي آن به شيت مربوطه برم.
          با تشكر
          سلام دوست عزیز
          شما برای لینک کردن به شیت دیگه یا سلول دیگه دو تا راه دارین. یکی استفاده از تابع hyperlink و یکی استفاده از ابزار hyperlink
          روش سوم استفاده از vba هست. در اکثر مواقع میشه از تابع و یا ابزار استفاده کرد. حالا شما بگین کدوم روش به کارتون میاد من همونو بگم

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
            • 450

سلام آقاي قاسمي
            با تشكر از شما
            ببينيد شما متخصصيد. به نظرتون كدوم بهتر و كارآمد تره. من آشنايي با vba ندارم و فقط مي دونم ميشه كه اون دسته از فرمان ها و سفارش هايي كه توابع اكسل قادر به انجام آن نيستند رو در اونجا معرفي كرد.
            با تشكر از شما

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4598
              • 100.00

نوشته اصلی توسط maziardm
              سلام آقاي قاسمي
              با تشكر از شما
              ببينيد شما متخصصيد. به نظرتون كدوم بهتر و كارآمد تره. من آشنايي با vba ندارم و فقط مي دونم ميشه كه اون دسته از فرمان ها و سفارش هايي كه توابع اكسل قادر به انجام آن نيستند رو در اونجا معرفي كرد.
              با تشكر از شما
              سلام دوست عزیز
              قاسمیان هستم
              هر روشی مزایا و معایب خودشو داره. اگر از ابزار استفاده کنید میتونین روی خود سلول لینک بذارین اما اگر تعداد سلول ها زیاد باشه استفاده از این روش کار رو سخت میکنه
              اگر از فرمول استفاده کنید نمیتونین روی همون سلول لینک بسازین، یکم فرمول نویسیش پیچیده تره اما برای تعداد سلول زیاد کاراییش بهتره
              استفاده از vba هم خیلی خوبه به شرطی که کد نویسی بلد باشید

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                • 450

با سلام مجدد و تشكر

قاسمیان هستم
                معذرت. اشتباه تايپي بود.

هر روشی مزایا و معایب خودشو داره. اگر از ابزار استفاده کنید میتونین روی خود سلول لینک بذارین اما اگر تعداد سلول ها زیاد باشه استفاده از این روش کار رو سخت میکنه
                اگر از فرمول استفاده کنید نمیتونین روی همون سلول لینک بسازین، یکم فرمول نویسیش پیچیده تره اما برای تعداد سلول زیاد کاراییش بهتره
                استفاده از vba هم خیلی خوبه به شرطی که کد نویسی بلد باشید
                البته من كد نويسي بلد نيستم. خيلي هم دوست دارم كه ياد بگيرم ولي متاسفانه هر وقت كه خواستم از يه جايي شروع كنم نشده. بهتره بگم وقت نشده و تمركزم رو روي اولويت هاي كاريم گذاشتم. البته اگر منبع خوبي براي اين زمينه داريد ممنون ميشم معرفي كنيد. ولي تا اون موقع فكر كنم استفاده از وي بي اي امكان پذير نباشه.
                فقط سوال من اينه كه تابع هايپرلينك هم مثل خود ابزارش عمل مي كنه. به عبارت ديگر عملكردشون مشابه هستش؟
                با تشكر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط maziardm
                  با سلام مجدد و تشكر

معذرت. اشتباه تايپي بود.

البته من كد نويسي بلد نيستم. خيلي هم دوست دارم كه ياد بگيرم ولي متاسفانه هر وقت كه خواستم از يه جايي شروع كنم نشده. بهتره بگم وقت نشده و تمركزم رو روي اولويت هاي كاريم گذاشتم. البته اگر منبع خوبي براي اين زمينه داريد ممنون ميشم معرفي كنيد. ولي تا اون موقع فكر كنم استفاده از وي بي اي امكان پذير نباشه.
                  فقط سوال من اينه كه تابع هايپرلينك هم مثل خود ابزارش عمل مي كنه. به عبارت ديگر عملكردشون مشابه هستش؟
                  با تشكر
                  خواهش میکنم دوست عزیز
                  بله عملکرد یکسانی دارند. فقط اون تفاوت هایی که قبلا گفتم رو دارند

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                    • 450

با تشكر مجدد.
                    جواب سوالم رو تو اين مقطع گرفتم. و مشكلم حل شد. ولي چون با توجه به اينكه شايد در ادامه كار به مشكل بخورم و نياز به راهنمايي باشه اين تاپيك رو فعلا نمي بندم و ادامه سوالام در اين زمينه رو در همين تاپيك مطرح مي كنم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                      • 4598
                      • 100.00

نوشته اصلی توسط maziardm
                      با تشكر مجدد.
                      جواب سوالم رو تو اين مقطع گرفتم. و مشكلم حل شد. ولي چون با توجه به اينكه شايد در ادامه كار به مشكل بخورم و نياز به راهنمايي باشه اين تاپيك رو فعلا نمي بندم و ادامه سوالام در اين زمينه رو در همين تاپيك مطرح مي كنم.
                      اشکالی نداره دوست عزیز
                      تاپیک رو حل شده کنید و سوالات بعدیتون رو در تاپیک های مجزا بپرسید. اگر نیاز بود به این تاپیک لینک کنید

کامنت

چند لحظه..