شرط گذاری برای محاسبه مقدار یک ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mfr

• 2014/12/02
    • 130

شرط گذاری برای محاسبه مقدار یک ستون

باسلام و احترام خدمت اساتید .... اکسلی دارم که مدت مرخصی ها رو تو اون ثبت میکنیم ... میخوام اگه ستون d که مربوط به مدت
    مرخصیه بیشتر از 4 بشه .. توی ستون e بنویسه " روزانه " و ستون b و c رو هم خالی کنه .. در ضمن نمیخوام فرمت ستونها رو تغییر بدین
    وبدون استفاده از تابع باشه ... اگه پیغام بده که مرخصی روزانه محسوب میشه که عالی میشه ...
    ممنونم از بزرگواران
    فایل های پیوست شده
    https://t.me/pump_upp
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    منظورتون از اینکه نمیخواین با تابع باشه چیه؟ چرا از یک if ساده استفاده نمیکنید؟ چه مشکلی داره؟
    درضمن پیروی موضوع قبلیتون اگه هست، نیازی نیست ساعت ها رو حذف کنید. من پیشنهاد میکنم ساعت ها رو حذف نکنید به هر حال حکم یک سند و مدرک رو داره اگه حذف نشه بعدا میتونین ازش کمک بگیرین

کامنت

• mfr

• 2014/12/02
      • 130

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      منظورتون از اینکه نمیخواین با تابع باشه چیه؟ چرا از یک if ساده استفاده نمیکنید؟ چه مشکلی داره؟
      درضمن پیروی موضوع قبلیتون اگه هست، نیازی نیست ساعت ها رو حذف کنید. من پیشنهاد میکنم ساعت ها رو حذف نکنید به هر حال حکم یک سند و مدرک رو داره اگه حذف نشه بعدا میتونین ازش کمک بگیرین
      همون if هم خوبه ... ساعت ها هم باید پاک بشن ... چون نمیشه تو یک روز هم مرخصی ساعتی داشت هم روزانه ... ممنونم استاد
      https://t.me/pump_upp

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

کد:
        Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
        If (Target.Column = 2 Or Target.Column = 3) And Cells(Target.Row, Target.Column) <> "" Then
            If Cells(Target.Row, 4) > 4 Then
                Cells(Target.Row, 5) = ChrW(1585) & ChrW(1608) & ChrW(1586) & ChrW(1575) & ChrW(1606) & ChrW(1607)
                MsgBox "Your vacation is more than 4 hours"
        [COLOR="#FF0000"]        Range(Cells(Target.Row, 2), Cells(Target.Row, 3)).ClearContentsدوست عزیز شما باید از کد vba استفاده کنید
        تاپیکتون به تالار مناسب منتقل خواهد شد

اما کدی که شما نیاز دارین این هست:

End If
        End If
        End Sub
        نمونه ای که فرستادین هم ضمیمه میکنم
        کدی که قرمز کردم اگر حذف بشه سلول هایی که ساعت نوشته شده پاک نمیکنه[/COLOR]
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..