مرتب کردن سلولهای جدول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • دانشجو1395

• 2016/04/10
    • 12

مرتب کردن سلولهای جدول

سلام
    من دو تا جدول اکسل دارم یک جدول 20 ردیف داره یک جدول 10 ردیف این 10 ردیف جدول دوم اسمشون دوی جدول دوم هست من میخوام جدول اول رو بر اساس جدول دوم مرتب کنم. هر دو جدول رو آوردم توی یه شیت ولی نمیدونم چطوری اسم های مثل هم رو در یک ردیف بیارم
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    لطفا یک فایل نمونه ضمیمه کنید و بر اساس اون فایل سوالتون رو طرح کنید
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
      • 12

سلام
      توی فایل پیوست من دوتا شیت هست شیت اول لیست کل افراد هست توی شیت دوم تعدادی از افرادی هست که تحقیق انجام داده اند و اسمشون جزء لیست کل من هس میخوام این دو جدول رو یکی کنم و مثل شیت سوم در بیارم اینکار رو چطوری باید انجام بدم؟
      فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        در سلول C2 در شیت 3 این فرمول را وارد کنید
        کد PHP:
        =IFERROR(INDEX(Sheet2!A:A;MATCH(A2&B2;Sheet2!B:B&Sheet2!C:C;0));""
        بعد از وارد کردن فرمول به جای Enter از کلیدهای Ctrl+Shift+Enter استفاده کنید
        چون باید فرمول رو بصورت آرایه ای وارد کرد
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
          • 12

سلام
          بیشتر توضیح میدین؟این فرمولی که نوشتین یعنی چی الان این چه کاری انجام میده؟من میخوام شیت1 من مثل شیت 3 بشه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

با سلام
            دوست عزیز فرمول استاد ارجمند جناب generalsamad رو تو سلول c2 شیت اول هم قرار بدید نتیجه همون چیزیست که شما میخواهید.
            فایل های پیوست شده
            [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
              • 12

دوستان سلام
              لطف میکنید این فرمول رو برام توضیح بدین.این اصطلاحات رو برام معنی کنید

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

با سلام و کسب اجازه از محضر استاد ارجمند جناب
                generalsamad

دوست عزیز اینها اصطلاح نیستند این ها یکسری از توابع اکسل هستند که با کمک اونها به نتیجه مورد نظر شما رسیدیم.
                برای توضیح فرمول شما باید با توابع index-match-iferror آشنا باشید علاوه بر اون باید تفاوت فرمول های آرایه ای با عادی رو نیز بدانید.در انجمن در مورد همه اینها توضیحات مبسوطی داده شده که میتونید از اونها هم کمک بگیرید.

در فرمول های آرایه ای به جای زدن کلید اینتر در آخر فرمول از کلید های ترکیبی SHIFT+CTRL+INTER استفاده میشود که با نمایان شدن علامت { } در ابتدا و انتهای فرمول این عمل شما رو تایید میکند.

کد PHP:
                MATCH(A2&B2;Sheet2!B:B&Sheet2!C:C;0)) 
                تابع match برای پیدا کردن نام و نام خانوادگی و شماره ردیف مربوطه به کار گرفته شده است.
                شکل کلی تابغ index به این صورت است:

کد PHP:
                =index(array;row_num;[column_num]) 
                در تابع index با قرار دادن محدوده اطلاعات و قرا دادن شماره ردیف و شماره ستون اندیس مربوطه برگردانده میشود.
                ردیف که از تابع match پیدا میشود و ستون که در اینجا بدلیل تعریف قسمت array که تنها شامل یک ستون(ستون a ) میباشد احتیاجی نیست.
                از تابع ifferror هم استفاده شده که در صورت وجود خطا که احتمالا با نبودن اسامی و یا به هر دلیلی پیش آمد، به جای نمایش خطا محتوای سلول خالی نمایش داده بشه که هم سلول ها خوانا تر بشن و هم شکیل تر.
                [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
                  • 12

[سلام دوستان
                  لطفا این فرمولی که نوشتین بهم توضیح بدین معنی این اصطلاحات چیه اگه من بخوام تغییر بدم نمیدونم چطور تغییر بدم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                    • 1247

با سلام
                    ببینید در مورد 2 که اشاره کردید تابع match سلول A2 رو با شیت 2 ستون b و سلول b2 رو با شیت 2 ستون c جستجو و درصورت انطباق هر دو ،ردیف آن رو میدهد.
                    عملگر & ترکیب هر دو شرط هست یعنی هم نام و هم فامیل رو جستجو کنه.
                    عدد 0 هم match Type تابع match است که یعنی دقیقا نام و نام خانوادگی همون چیزی باشه که ما نوشتیم.
                    مورد 3 بله یعنی هر ردیفی که پیدا شد با همان شماره ردیف از ستون a شیت 2 اندیس مورد نظر که اگر وجود نداره خالی نشون میده یا وجود داره که * رو برمیگردونه.

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
                      • 12

با سلام
                      ممنوووون از توضیحات خوب و عالی شما دوستان
                      حالا اگر جدولمون تغییر کنه و اسمSHEET1رو بزاریم کل و اسم SHEET2رو بزاریم خانم و یک یک ستون توی شیت کل باز کنیم برای خروجی فرمولمون اسم اون ستون G
                      باشه.در شیت کل نام در ستون kو نام خانوادگی در ستون J قرار دارد.در شیت خانم نام در ستونJنام خانوادگی در ستون Iتحقیق در ستون Fقرار دارد با این مشخصات چطور باید خروجی بگیرم؟
                      بازم از همه شما بابت جواب دادن به سوالاتم ممنونم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                        • 1247

با سلام
                        برای سریعتر رسیدن به نتیجه ،فایل مورد نظر خوذتون رو قرار بدید که فرمول ها رو روی فایل مشاهده کنید.
                        فایل نمونه رو مشاهده کنید.
                        فایل های پیوست شده
                        Last edited by amir_ts; 2016/04/13, 15:36.

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
                          • 12

با سلام خدمت شما دوست عزیزو بقیه اعضاء
                          فرمولی که بهم دادین جواب نداد!!!

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                            • 1247

نوشته اصلی توسط دانشجو1395
                            با سلام خدمت شما دوست عزیزو بقیه اعضاء
                            فرمولی که بهم دادین جواب نداد!!!
                            با سلام
                            لطفا فایل نمونه و یا یک عکس از فرمول که گویای آدرس ها باشه قرار بدید.

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
                              • 12

این فایل مورد نظر من هس
                              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..