مرتب کردن سلولهای جدول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

فرمت اسامی رو با هم یکسان کنید. از اونجایی که من نمیدونستم نتیجه رو کجا میخواهید نمایش بدید تو هر شیت یک ستون قرار دادم.شما میتونید همون ستون رو cut کنید و هر جا خواستید قرار بدید.
    فقط با توجه به فرمول برای عدم نمایش صفر در صورت عدم وجود * در مقابل اسامی فرمت سل اونها رو به صورت زیر قرار بدید.
    کد PHP:
    0;-0;;@ 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
      • 12

این شیت ها که همشون کل افرادم رو نشون میده
      من میخوام توی ستونgجلوی خانمهایی که اسمشون توی شیت خانمها بود ستاره گذاشته بشه دوباره فایل رو میفرستم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
        • 12

میخوام دو شیت خانم و جلسه توی شیت کل ادغام بشه و نتیجه رو توی شیت کل ببینم
        ستون تحقیق خانم توی شیت کل خروجی شیت خانم رو بده و یه ستون دیگه ایجاد کنم توی شیت کل برای نتیجه شیت جلسه توی شیت کل و همه خروجی هاشون ب شکل ستاره باشه. کل افادم توی شیت کل هس ولی بخشی از اونا توی شیت های دیگه هس

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
          • 12

شما الان اومدین هر چی که توی شیت جلسه هست توی شیت های خانم و آقا جلوشون ستاره گذاشتین؟
          درست متوجه شدم؟؟؟؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

میخوام دو شیت خانم و جلسه توی شیت کل ادغام بشه و نتیجه رو توی شیت کل ببینم
            علاوه بر اون از شیت آقا هم در شیت کل فراخوان شده.
            فایل های پیوست شده
            [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• دانشجو1395

• 2016/04/10
              • 12

ایول واقعا ممنون همونی شد که میخواستم خییییلی ممنون
              خب یه توضیح بدین ممنون میشم
              بازم ممنون

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

شما از اول درخواست خودتون رو مستقیم مطرح نکردید.
                اول من فکر کردم با توجه به قرار دادن ستاره در یک ستون شیت کل میخواهید از شیت کل به شیت های دیگه فراخوان کنید.که بعد با توضیحات شما متوجه شدم.
                فرمول کل به این صورت هست:

کد PHP:
                =IF(ISNUMBER(MATCH($L2&$K2;اقا!$K$1:$K$53&اقا!$J$1:$J$53;0));"*";""
                اصل فرمول با فرمول سابق هیچ فرقی نداره و باید با کمک تابع match نام و نام خانوادگی با شیت آقا یا خانوم یا جلسه با تنظیم صحیح آدرس سل های نام و نام خانوادگی مقایسه صورت بگیره و درصورت وجود آن ردیف مربوطه پیدا میشه.
                در فرمول قبلی در تابع index قرار میدادیم تا محتوای سل مربوطه رو فراخوان کنیم ولی چون شما فقط در صورت وجود علامت * رو میخواستید قرار بدید با تابع isnumber کار آسان شد ، به این صورت که در صورت وجود ردیف و بدست آمدن عدد که همان ردیف مورد نظر ماست شرط اصلی برقرار شده و علامت * قرار داده میشه.
                شکل کلی تابع isnumber به این صورت هست:
                کد PHP:
                =isnumber(value
                زمانی که عدد تولید بشه خروجی True و در غیر اینصورت False
                به سادگی با یک شرط if در صورت نتیجه True * نمایش میده و در غیر اینصورت خالی قرار میده.

کامنت

چند لحظه..