استفاده از لیست های تو در تو و مرتبط به هم ایجادشده در ردیف های دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sorenae11
    • 2016/04/19
    • 2

پرسش استفاده از لیست های تو در تو و مرتبط به هم ایجادشده در ردیف های دیگر

چگونه می توان از لیست های تو در تو و مرتبط به هم ایجادشده در یک ردیف در ردیف های پشت سرهم استفاده کرده ، بدون اینکه "validation" آن تغییر کند ؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

دوست عزیز مثال بزنین تا بهتر متوجه بشیم. بنده به نوبه خودم از سوالتون چیزی دستگیرم نشد.
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• sorenae11
      • 2016/04/19
      • 2

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
      دوست عزیز مثال بزنین تا بهتر متوجه بشیم. بنده به نوبه خودم از سوالتون چیزی دستگیرم نشد.
      باسلام خدمت جناب اسماعیلی
      پیرو سوال قبلی ، مثلاً در جدول شماره دو شکل زیر، که براساس دیتای موجود در جدول شماره یک، برای سلول (I 5) لیستی از نام انبارها تهیه شده و مرتبط با این لیست در سلول مجاور آن بعنی (J 5) لیستی مرتبط با لیست اول از نوع کالای انبار تهیه شده ، حال با فرض اینکه از لیست سلول (I 5) گزینه " انبار1" و از لیست سلول (J 5) گزینه کالای " a" انتخاب کردیم . همچنین در سطر دوم جدول شماره دو ، با کپی لیست های سلول های (I 5) و (J 5) ، در سلول (I 6) و (J 6) لیستی های مشابه سطر فوقانی آن ایجاد می شود ولی با این تفاوت که پس از انتخاب گزینه " انبار2" ، موجودی " انبار1" در لیست مرتبط می آید. (پر واضح است که ، دلیل این خطا این که لیست سلول(J 6) به دلیل کپی سطر بالایی به لیست سلول (I 5) مرتبط شده ) حال جناب اسماعیلی سوال من این که چگونه میشود در این جا مانند تمامی فرمول ها و توابع اکسل با کپی کردن و البته بدون تغییر Source ، لیست های سلول ها را در سطرهای مختلف کپی کنم .
      با سپاس فراوان از توجه و حوصله شما
      پی نوشت- نحوه ایجاد لیست مرتبط با لیست قبلی :
      ریبونdata>سربرگ data tools>پنجره data validation> فیلد Allow=List > فیلد( Source =INDIRECT(I5

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	83.1 کیلو بایت
ID:	129820

کامنت

چند لحظه..