به دست آوردن شماره سطر و ستون یک سلول خاص از یک جدول در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saeid1358495
    • 2016/04/21
    • 1

پرسش به دست آوردن شماره سطر و ستون یک سلول خاص از یک جدول در اکسل

سلام
    من یک جدول با 31 سطر (روزهای ماه) و 24 ستون (ساعتهای شبانه روز) در اکسل دارم. آیا تابعی هست که هم شماره سط و هم شماره ستون مقدار ماکزیمم اعداد نوشته شده در این جدول را به من بده؟ منظورم در واقع اینه که مقدار ماکزیمم در چه روزی و چه ساعتی اتفاق افتاده؟
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    برای پاسخ گویی سریعتر و صحیح تر بهتر بود یک فایل نمونه قرار میدادید با این حال چیزی که من متوجه شدم رو قرار میدم البته من برای 4 ستون فرمول نوشتم برای 24 ستون خودتون فرمول رو بسط بدید.
    تمام فرمول ها آرایه ایست یعنی باید به از نوشتن فرمول به جای زدن Enter کلید های Shift+Ctrl+Enter رو با هم فشار بدید.
    برای ردیف بزرگترین
    کد PHP:
    =MAX(IF(VALUE(TEXT($B1:$E31;"h:mm"))=MAX(VALUE(TEXT(B1:E31;"h:mm")));ROW(B1:E31))) 
    برای ستون بزرگترین:
    کد PHP:
    =MAX(IF(VALUE(TEXT($B1:$E31;"h:mm"))=MAX(VALUE(TEXT(B1:E31;"h:mm")));COLUMN(B1:E31))) 
    و به راحتی با شماره ردیف و شماره ستون موقعیت سل مورد نظر بدست میاد.
    کد PHP:
    =INDEX(A1:E31;MAX(IF(VALUE(TEXT($B1:$E31;"h:mm"))=MAX(VALUE(TEXT(B1:E31;"h:mm")));ROW(B1:E31)));MAX(IF(VALUE(TEXT($B1:$E31;"h:mm"))=MAX(VALUE(TEXT(B1:E31;"h:mm")));COLUMN(B1:E31)))) 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

علاوه بر روشی که امیر عزیز ارائه دادن شما میتونین از این فرمول نیز استفاده کنید
      کد:
      =ADDRESS(MAX((rng=MAX(rng))*ROW(rng));MAX((rng=MAX(rng))*COLUMN(rng)))
      در این فرمول از عبارت rng استفاده شده. این یک نام هست که مقدارش برابر با محدوده ای هست که شما ماکزیممش رو میخواین بدست بیارین
      اگر در تعریف نام مشکل دارین بگین تا راهنماییتون کنم

کامنت

چند لحظه..