با سلام
آقا خیلی پیچیده نیست...
شاید یکم توضیحش سخت باشه...
بنده 3 تا شیت دارم
شیت اول که مبانی و اصلا بهش کاری نداریم
شیت دوم که میشه ساعات ورود و خروج
شیت سوم که گزارش کار کرد داره و کنارش فیش حقوقی رو صادر میکنه
ترتیب به این صورته که شیت سوم ما توی فیلد مربوط به کد پرسنلی به صورت دراپ دان لیست کد پرسنل رو انتخاب میکنیم بعدش خود کار تمام گزینه ها از جمله اسم و فامیل و نزخ ساعت کار و .... توی فیش حقوقی و صفحه گزارش کارکرد قرار میگیره...
تا اینجاش که هیچ
سوال:
میخوام بعد از اینکه کد پرسنلی انتخاب شد از فیلد خاصی در شیت دوم که میشه ساعات ورود و خروج محتوای فیلد کپی بشه توی فیلد مربوطه...
ساده ترش کنم:
میخوام محتوای شیت ساعات ورود و خروج بسته به کد پرسنلی توی شیت سوم نمایش داده بشه...
با توابع vlook up و hlook up نمیشه چون فقط یک سطر از یک ستون یا یک فیلد از یک سطر رو انتخاب میکنن...
از دوستان ممنون میشم که اگر امکانش هست آموزشش رو با مثال به بنده یاد بدند.
سپاس
آقا خیلی پیچیده نیست...
شاید یکم توضیحش سخت باشه...
بنده 3 تا شیت دارم
شیت اول که مبانی و اصلا بهش کاری نداریم
شیت دوم که میشه ساعات ورود و خروج
شیت سوم که گزارش کار کرد داره و کنارش فیش حقوقی رو صادر میکنه
ترتیب به این صورته که شیت سوم ما توی فیلد مربوط به کد پرسنلی به صورت دراپ دان لیست کد پرسنل رو انتخاب میکنیم بعدش خود کار تمام گزینه ها از جمله اسم و فامیل و نزخ ساعت کار و .... توی فیش حقوقی و صفحه گزارش کارکرد قرار میگیره...
تا اینجاش که هیچ
سوال:
میخوام بعد از اینکه کد پرسنلی انتخاب شد از فیلد خاصی در شیت دوم که میشه ساعات ورود و خروج محتوای فیلد کپی بشه توی فیلد مربوطه...
ساده ترش کنم:
میخوام محتوای شیت ساعات ورود و خروج بسته به کد پرسنلی توی شیت سوم نمایش داده بشه...
با توابع vlook up و hlook up نمیشه چون فقط یک سطر از یک ستون یا یک فیلد از یک سطر رو انتخاب میکنن...
از دوستان ممنون میشم که اگر امکانش هست آموزشش رو با مثال به بنده یاد بدند.
سپاس
کامنت