لیست فروش روزانه مغازه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • civil

• 2015/08/27
    • 18
    • 27.00

[حل شده] لیست فروش روزانه مغازه

با سلام خدمت دوستان عزیز سوال من این است که من دو شیت دارم که در یک شیت آن قیمت کلی اجناس و در شیت دوم فروش روزانه قرار خواهد گرفت.حال سوال من این است که ایا امکان این هست که با وارکردن اسم و تعداد جنس بقیه محاسبات خودبه خود انجام بشه.
    یک مثال ساده ش اینه که مثلا با زدن قسمتی از کلمه نوشابه مثلا (نو) و وارد کردن تعداد بقیه جدول ها پر شود
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

ba drod

list ajnaseton ke be estelah mishe goft data base shomast , kolan structure va sakhtare dorosti nadare. agar in sakhtaro dros konin be javabe maghol va rahat tari miresin
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

ba drod
      ye file baraton mizaram ke benazare man dsakhtaresh behtar az file shomast, albate be nazare man. in filo ham gozashtam be onvane ye hadie az site excel iran, agra motabeghe onchizi ke khastin bod, rosh kar konin va erteghaesh bedin
      فایل های پیوست شده

کامنت

• civil

• 2015/08/27
        • 18
        • 27.00

سلام خدمت دوست عزیز ممنون از لطفتون بابت این فایل این همومن چیزی هست که میخوام ولی با عرض پوزش در قسمت فروش روزانه 1-2مشکل هست که اگه اونا درست بشه عالی عالی میشه و اونم در قسمت سود جنس.من سود جنس در قسمت فروش روزانه رو به تعداد فروخته شده میخوام مثلانوشابه خانواده 192 هر دونه ش سود داره در فروش روزانه شاید شما یدونه بفروشی ولی الان شما کل یک بسته رو حساب کردین و در قسمت توتال تاریخ رو نشون نمیده و مورد آخر این که من سود فروش روزانه رو هم میخوام هرکار خودم کردم نشد ونتونستم که درستش کنم اگه امکانش هست در قسمت روزانه در قسمت سود جنس فقط سود یک دونه یا هر تعدادجنس که فروخته بشه لحاظ بشه نه کل یک بسته
        ممنون از لطفتون
        Last edited by civil; 2016/05/09, 10:32. دلیل: اشتباه تایپ

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود تاربخ درج میشه اندازه ستونش رو بزرگ کنین . علامت # درست میشه. در مورد توضیحاتتون من فکرکردم میخوای با توجه به انتخابت از سل سبز بقیه گزینه ها ، با توجه به اسم انتخابی از تو شیت اجناس پر بشن. من فکر کردم کاره سود و .. رو خودت انجام دادی. و همه چیزش درسته . فقط بعضی جاها که 0/0 میشد و سل خالی بود رو من یکاری کردم در صورت ارور نشون نده.

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

امیدوارم درست باشه الان.
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..