جدا کردن نام و نام خانوادگی و شماره تلفن در یک سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

پرسش جدا کردن نام و نام خانوادگی و شماره تلفن در یک سلول

با سلام خدمت اساتید
    من چند تا سلول دارم که توی هر سلول نام و نام خانوادگی و شماره تماس فردنوشته شده (توی بعضی از سلول ها اول شماره تلفن هست بعد نام و نام خانوادگی)
    ایا این امکان وجود داره نام و نام خانوادگی و شماره تلفن هر فرد رو جدا کنم
    مثال :
    محمد محمدی 09126520000
    خروجی مد نظر من :
    نام و نام خانوادگی شماره فرد
    محمد محمدی 09126520000
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    اگر از آفیس 2013 به بالا استفاده میکنید میتونین از قابلیت Flash Fill استفاده کنید
    در یک ستون داده های خام در ستون کناریش نام و نام خانوادگی و در ستون بعد شماره تلفن
    کافیه یک ردیف رو تکمیل کنید و بعد با فلش فیل کل محدوده رو از هم جدا کنید

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      شماره تلفن ها با این فرمول آرایه ای جدا میشه:
      کد PHP:
      =mid(a2;match(true;isnumber(1*mid(a2;row($1:$30);1));0); count(1*mid(a2;row($1:$30);1))) 
      ولی فرمول های جدا کردن اسامی بنا به قرار گیری ابتدا و یا انتهای سلول فرق میکنه برای اسامی قبل از عدد:

کد PHP:
      =left(a2;min(find({0;1;2;3;4;5;6;7;8;9};a2&"0123456789"))-1
      و برای اسامی بعد از عدد فرمول زیر رو امتحان کنید.

کد PHP:
      =mid(a6;len(lookup(9.9e+307;--left(a6;row(indirect("1:20")));left(a6;row(indirect("1:20")))))+1;20
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

ba drod

aval be ma e ozih bede bebinam chera in hame formate joda konnde hat motefavete, yekish space dare yekish : yekish ye odne - yekish 2 ta . vala raveshe amir hast , ravesh text to column ham hast formula ham hast ama khob shomo formatet eshtebas va injori be javab nemiresi, vba mishe zad va formul ama aval bayad be ma begi chera in hame motefavet to joda konndehat vojod dare, hadf test kardane ma ke nabode
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

ba drod

chand ta tabe ba vba to filet bekar rafte , ke shomaro be javabet miresone ama kolan structure karet doros nist, yani ta hala narmafzari nadidam ke khoroji haii be in partii bede biro. ishalo ke hadafet emtehan kardane ma ha nabode bashe. manzoram ine ke ge vagean jodakonandat moshakas bode rahaye ghabli besia rahat tare.

فایل های پیوست شده
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
            • 384
            • 67.00

با سلام خدمت اساتید
            ما قبلا یه سامانه پیامکی داشتیم-
            تو این سامانه یک سری افراد شماره تلفن خودشونو + اسم فاملیشونو برای ما sms کردن.(اسم و فامیل و شماره در قالب یک sms فرستادن)
            حالا ، فرد موقعه sms فرستادن اول اسمشو نوشته بعد شماره یکی اول شماره نوشته بعد اسم . یکی - استفاده کرده، یکی اسپیس زده یکی : زده(خلاصه هر کسی یه چیزی فرستاده)
            حالا من میخوام شماره و اسم فامیل اونها رو از هم جدا کنم و براشون یه پیامک بفرستم. و میخوام یه سری کار دیگه روی فایل انجام بدم
            از همه اساتید بخاطر زحمت و وقت بی دریغی که برایم گذاشتن کمال تشکر را دارم
            مخصوصا اقای امین اسماعیلی و amir_ts و امیر قاسمیان .
            Last edited by a.dal65; 2016/05/16, 10:16.

کامنت

چند لحظه..