صفرشدن سلول با زدن تاریخ در سلول کناری...
Collapse
X
-
با درود یه راه حل تریکی داره ، در اصل ما نمیایم واقعی صفرش کنیم. میایم با conditional formatting صفرش میکنیم و بعد عملیلت رو با sumif یا هر تابع if داری روی محدوده تاریخ انجام میدیم. مثال زیر شاید چیزی باشه که شما بخواین. در ضمن این وی بی نیست. یعنی اگر فرضا کاربر اشتباه تاریخ زد راحت تاریخ رو پاک کنه باز عدد میاد. در اصل اصلا عدد از بین نرفته.فایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
با درود یه راه حل تریکی داره ، در اصل ما نمیایم واقعی صفرش کنیم. میایم با conditional formatting صفرش میکنیم و بعد عملیلت رو با sumif یا هر تابع if داری روی محدوده تاریخ انجام میدیم. مثال زیر شاید چیزی باشه که شما بخواین. در ضمن این وی بی نیست. یعنی اگر فرضا کاربر اشتباه تاریخ زد راحت تاریخ رو پاک کنه باز عدد میاد. در اصل اصلا عدد از بین نرفته.
سلام
ممنون از جوابگوئی تون ..
فقط مهندس یه مورد..؟
من در همان محدوده سلول ها ، کاندیشینال فرمتینگ های دیگری هم تعریف کردم ، واسه همین جواب نمیده !
گفتم شاید ماله اون باشه
فایلم رو میفرستم بی زحمت یه نگاهی بهش بکنید..
توضیح اینکه من باید در ستون تاریخ پرداخت که رنگش رو قرمز کردم ، تاریخ یا هر چی ، بزنم و ستون مقابل که جمع کل خسارت پرداخت شده است و رنگش رو قهوه ای کردم صفر بشه..
شرمنده زحمت شد..
سپاسفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
اگر بحث محاسباتی ندارید میتونید با ابزاز Conditional Formatting رنگ عدد ها رو با پس زمینه یکی کنید (سفید ) که نمایش داده نشه ولی شرط تاریخ نیست غیر خالی بودن سل های تاریخ هست.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
moshkel shomo ba tavajo be filet aslan conditional nemikhas , agar az hamon aval migofti ke to on seton formule rahat mishod rahnemait kard ba ye if sade.
فایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت