با سلام من میخوام یه فایل اندیکاتور بسازم. همون دبیر خانه فرمشو ساختم ولی کامل نتونستم حلش کنم. کسی چنین فایلی داره کمکم کنه؟
دبر خانه یا اندیکاتور
Collapse
X
-
پست شماره 12 صفحه 2[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
فایل رو عزیزان دیگه ای تهیه کردن من فقط قرار دادم . شما میتونید با زدن کلید Alt+F11 و ورود به قسمت کدنویسی و انتخاب userform1 و دابل کلیک بر روی دکمه ایجاد کد های مربوطه رو مشاهده کنید.
کد:[LEFT] Private Sub CommandButton1_Click() Dim A As Range If TextBox1.Text <> "" Then For Each A In Range("A1:A10000") If A = "" Then A = TextBox1.Text A.Offset(0, 1) = A.Offset(-1, 1).Value + "1" A.Offset(0, 2) = Label2.Caption A.Offset(0, 3) = Label1.Caption TextBox1.Text = "" Exit Sub End If Next Else MsgBox ("اطلاعات را وارد کنيد") End If End Sub[/LEFT]
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
فایل رو عزیزان دیگه ای تهیه کردن من فقط قرار دادم . شما میتونید با زدن کلید Alt+F11 و ورود به قسمت کدنویسی و انتخاب userform1 و دابل کلیک بر روی دکمه ایجاد کد های مربوطه رو مشاهده کنید.
کد:[LEFT] Private Sub CommandButton1_Click() Dim A As Range If TextBox1.Text <> "" Then For Each A In Range("A1:A10000") If A = "" Then A = TextBox1.Text A.Offset(0, 1) = A.Offset(-1, 1).Value + "1" A.Offset(0, 2) = Label2.Caption A.Offset(0, 3) = Label1.Caption TextBox1.Text = "" Exit Sub End If Next Else MsgBox ("اطلاعات را وارد کنيد") End If End Sub[/LEFT]
[ATTACH=CONFIG]11435[/ATTACH]
دوست عزیز مکنمیخوام یه تکست بار اضافه کنم.
یعنی میخوام اینارو داشته باشم
ردیف
شماره نامه 17/52/ش این فرمت شماره نامه است.
موضوع نامه
شرح نامه
تاریخ نامه
فرستندهکامنت
کامنت