کمک برای ماکرو برای ثبت داده ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ACE

• 2012/09/24
    • 147

کمک برای ماکرو برای ثبت داده ستون

سلام :
    من یک فایل دارم که باید هر دفعه یک تعداد کد رو چک کنم و تاریخ چک شدن آنها رو ثبت کنم...
    حالا فرمی طراحی کردم که می خوام با زدن کلید در اون فرم جدید باز بشه که توی اون من کد مورد نظر رو بزنم و جلوی کد مورد نظر داخل شیت و در ستون c تاریخ روز رو بزنه...
    البته کلید و فرم رو طراحی کردم فقط ماکرو رو دوستان باید زحمتش رو بکشند.
    فقط دو نکته لطفا بعد از زدن کلید ثبت در فرم تاریخ در شیت ثبت شود و کادر کد بروی فرم خالی شود...و اینکه داده ای که در ماه جاری ثبت شده است رو دوباره ثبت نکند یعنی مثلا اگر یک کد در ماه خرداد ثبت کرده و دوباره برای ثبت اقدام میشه پیغام بدهد که کد مورد نظر بازدید شده است.
    امیدوارم زیاد نبوده باشد...

ممنون
  • ACE

• 2012/09/24
    • 147

لطفا کمک نمایید

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.( امیدوارم بصورت کامل متوجه منظورتان شده باشم )

خلاصه : ثبت تاریخ مقابل کد دلخواه

توضیح : تاریخ را منوط به روز نکردم میتوانید آن را دستی تغییر دهید هرچند در موقع نمایش فرم تاریخ روز در تکست باکس آورده میشود

پایدار باشید میر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
        • 147

نوشته اصلی توسط majid_mx4
        با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.( امیدوارم بصورت کامل متوجه منظورتان شده باشم )

خلاصه : ثبت تاریخ مقابل کد دلخواه

توضیح : تاریخ را منوط به روز نکردم میتوانید آن را دستی تغییر دهید هرچند در موقع نمایش فرم تاریخ روز در تکست باکس آورده میشود

پایدار باشید میر
        سلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز»
        فقط 4 مورد :
        1-من چندیدن شیت دارم که این ماکرو رو می خوام توی شیتی بنام «بازدید»اجرا کنم
        2-بعد از ثبت کادر ورود کد خالی بشه که دیگه فوق العاد است مثلا کد 700 رو ثبت کردم دیگه کادر کد برای کد بعد خالی باشه
        3-لطفا بر اساس ماه تکراری رو اعلام کنه یعنی اینکه یک کد در یک ماه فقط یک بار ثبت بشه الان بر اساس روز است یعنی در یک روز فقط یک بار ثبت میشه در صورتیکه می خوام در ماه یک بار ثبت بشه.
        4-و اینکه برای اینکه تاریخ در ستون دیگری ثبت بشه باید چه تغییری در کدها بدم؟الان توی ستون c تاریخ رو میزنه اگر بخوام به ستون دیگری مثلا d انتقال پیدا کنه باید چکار کنم

...اینجوری عالی میشه ...باز هم زحمت کشیدید ممنون
        فایل های پیوست شده
        Last edited by ACE; 2016/05/29, 02:06.

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
          • 147

سلام...
          دوستان لطفان راهنمایی نمایید.
          ممنون

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

دوست عزیز

احتراما در مورد گرفتن پاسخ خود صبور باشید همانطور که ملاحضه میفرمایید سوال ها زیاد و .....

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

خلاصه : اجرای تغییرات درخواستی

پایدار باشید میر
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..