با عرض سلام و عرض خسته نباشید راستش من با برنامه اکسل آشنایی نداشتم با دانلود مثالهای آماده اکسل را یاد گرفتم و الان کارهای اداری شخصی و شرکتی خود را بنحوی انجام داده ام میخواستم اگه براتون امکان دارد کارهای آماده ای که بتوانم از آنها کمک بگیرم برام بگذارید از شما و سایر دوستانی که فایل و کارهای آماده خود را جهت دانلود بزارن ممنون و متشکر میشم
کارهای آماده
Collapse
X
-
یک نمونه کاربردی از Pivot table
در نمونه ضمیمه شده، با استفاده از ابزار Pivot table و تنها چند کلیک، اعداد حاصل از اندازه گیری قد 400 دانش آموز به 8 بازه هم اندازه تقسیم شده و فراوانی، فراوانی تجمعی، درصدفراوانی، درصدفراوانی تجمعی و رتبه بازهها محاسبه و نمودار هیستوگرام آن رسم شده است.
کامنت
-
RE: کارهای آماده
با سلام
لطفا فایل پیوست رو ببینید و نظرتون رو بگیدفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام به دوستای گلم
تو فایلی که آقای وطن پرست گذاشتن و هم تو فایلی که به عنوان نمونه داشبورد گذاشتن از تابع hyperlink استفاده کردن کسی از دوستان میتونه توضیح بیشتر و کاربردای بیشتر از این تابع ارائه بده[color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]کامنت
-
نوشته اصلی توسط mahasa shayestehسلام به دوستای گلم
تو فایلی که آقای وطن پرست گذاشتن و هم تو فایلی که به عنوان نمونه داشبورد گذاشتن از تابع hyperlink استفاده کردن کسی از دوستان میتونه توضیح بیشتر و کاربردای بیشتر از این تابع ارائه بده
توضیحاتی که آقای ذبیحی اضافه کردن کاربرد عمومی تابع مد نظر شماست ولی تو فایلی که من گذاشتم اصلا هدف ایجاد لینک نیست فقط باعث میشه شکل نشانگر ماوس به حالتی که لینک هست در بیاد اگه به فرمول دقت کنید نتیجه تابع hyperlink در واقع یک ارور هست و فرمولی هم که کدش نوشته شده نام ماه رو بر می گردونه و اون رو در سل mnt قرار میده عدد 6 هم که برای نشان دادن اون فلش قرمز رنگ هست، در مورد فایل بالا هم البته من تو اینترنت پیداش کردم و به نظرم خیلی جالب بود از همین ترفند استفاده شده
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
نوشته اصلی توسط vatanparastبا سلام
لطفا فایل پیوست رو ببینید و نظرتون رو بگید
میشه راهنمایی بفرمائید که از این برنامه چه موقع میشه استفاده کرد؟
با تشکر[COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]کامنت
-
نوشته اصلی توسط dadvarنوشته اصلی توسط vatanparastبا سلام
لطفا فایل پیوست رو ببینید و نظرتون رو بگید
میشه راهنمایی بفرمائید که از این برنامه چه موقع میشه استفاده کرد؟
با تشکر
این طور فایل ها با هدف شناساندن توانایی و کاریی توابع و کد ها طراحی می شن و لزوما به دنبال عملکرد خاصی نیستند کما اینکه گاهی از طریق عمین ایده ها می توان به نتایج کاربردی هم رسید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام.
دوستان بنده واسه شرکتی که براش کار میکنم باید یه سیستم dcc یا همون مرکز مدیریت اسناد درست کنم.به نظر کار خیلی پیچیده و مشکلی هست.میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه یا نمونه کاری توی این زمینه موجود هست که بشه ازش کمک بگیرم؟
ممنون میشم کمک و راهنمایی بفرمایید.تشکرکامنت
کامنت