جدول گزارش گیری خطای اپراتور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nazi nazi

• 2015/02/17
    • 104
    • 61.00

جدول گزارش گیری خطای اپراتور

سلام
    من میخوام فایلی آماده کنم که در اون میزان خرابی هر اپراتور تولید در پیان ماه به ریال مشخص بشه
    برای همین منظور یک نمونه فایل اماده کردم که دارای سه شیت هست
    فرض بر اینه که که ما در کارخانه 4 نوع محصول تولید میکنیم با دو نوع مواد که محصول تولیدی با هر دو نوع مواد یکی هست و تفاوتی نداره فقط در کیفیت مواد هست که در نهایت وقتی محصولی خراب میشه میزان خرابی کم و زیاد هست
    در شیت جدول کمکی اطلاعا وارد میشه میزان خرابی برای هر محصول به صورت پیش فرض مشخص میشه در شیت ورود اطلاعات اطلاعاتی که از میزان خرابی ها جمع آوری شده ثبت میشه و در شیت گزارش میبایستی نام اپراتور و مبلغی که خراب کرده به صور سرجمع گزارش بشه
    سوال اول اینکه در شیت ورود اطلاعات در ستون نوع خرابی چطور میشه با استفاده از data validation میزان خرابی ها از جدول کمکی را فراخوانی کرد
    و دوم اینکه چطور جدول گزارش را با توجه به این دو شیت گزارش بگیریم به صورت سرجمع؟
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
    • 480
    • 80.00

سلام
    فایل پیوست رو ببینید.
    فرمول زیر رو در Data validation وارد کردم:
    کد PHP:
    =OFFSET('جدول کمکی'!$C$1;IF(C1="مواد 1";MATCH(B1;'جدول کمکی'!A:A;0)-1;MATCH(B1;'جدول کمکی'!A:A;0)+2);;3
    شیت گزارش ر و هم با pivottable درست کردم.
    توی جدول ورود اطلاعات یه ستون برای محاسه خرابی ها اضافه کردم.
    بعدش جدول ورود اطلاعات رو به table تبدیل کردم تا با وارد کردن اطلاعات جدید احتیاجی به کپی کردن فرمولهای ستون آخر جدول نباشه.
    با وارد کردن اطلاعات جدید برا به روز کردن شیت گزارش کلیدهای ترکیبی alt+F5 رو در شیت گزارش بفشارید.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      با تشکر و کسب اجازه از دوست عزیز mohammad2060 که روش pivottable رو توضیح دادن در صورت نیاز میتونید از فرمول زیر هم برای سوال دوم استفاده کنید.
      کد PHP:
      =INDEX('ورود اطلاعات'!$A$1:$F$15;MATCH($B2;'ورود اطلاعات'!$F$1:$F$15;0);5)*INDEX('جدول کمکی'!C1:D25;MATCH(INDEX('ورود اطلاعات'!$A$1:$F$15;MATCH($B2;'ورود اطلاعات'!$F$1:$F$15;0);4);'جدول کمکی'!$C$1:$C$25;0);2
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• nazi nazi

• 2015/02/17
        • 104
        • 61.00

سلام ممنونم از جواب
        فقط در مورد فرمول Data validation در جدول کمکی ستون نوع خرابی ممکنه نوع خرابی ها بیشر از سه باشه و یا هر کدام تعدا د خرابی متفاوتی داشته باشن مثلا یکی یک خرابی و یا یکی 10 خرابی
        باید چه کار کرد فرمول را چطور باید تغییر داد؟

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
          • 480
          • 80.00

سلام
          برای اینکار ستونهای نام محصول و نوع مواد در شیت جدول کمکی رو از حالت merge خارج کردم و در شیت ورود اطلاعات یه ستون کمکی دیگه آخر جدول ایجاد کردم.
          فرمول زیر رو در data validation نوشتم:

کد PHP:
          =OFFSET('جدول کمکی'!$C$1;H1;;COUNTIFS('جدول کمکی'!A:A;B1;'جدول کمکی'!B:B;C1)) 
          Book2 (2).xlsx

کامنت

چند لحظه..