روش تقليد كارهاي اكسس در اكسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] روش تقليد كارهاي اكسس در اكسل

سلام

همگي خسته نباشيد 2 تا سوال دارم يكمي به هم مربوطن

1 - همينجوري كه اساتيد ميدونن توي فرمهاي اكسس ميشه حركات ماوس رو براي انجام كارها استفاده كرد (مثلا رفتن به نقطه خاص - خارج شدن از يك نقطه - كليك - دابل كليك و.....) ميخواستم بدانم توي vba چطور ميشه اينكار رو انجام داد (مثلا با كليك روي يه سل آدرس و محتويات سل رو بفهميم )

2 - چطور يك فايل اكسل را تحت مونيتور ويندوز بگيريم ( مثلآ در فايلي كه كارش مثلآ ثبت فروش است و در حالي كه داريم چيزهائي ثبت ميكنيم چنانچه فرضآ ساعت به جاي خاصي برسه يا مدت اجراي فايل اكسل از زماني بگذره و يا ......) كنترل بره به يك ماكرو و كارهاي خاصي انجام بشه
    ( نميتونيم از حلقه و چك كردن دائم فايل استفاده كنيم چون تا وقتي حلقه قطع نشه برنامه هنگه و اجازه هيچكاري رو نميده )
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

برای سوال اول باید با Event ها آشنا باشید ، یکی از بهترین مقالات در این زمینه مربوطه به سایت cpearson که لینکش رو قرار میدم ببینید

Events In Excel VBA

برای سوال دوم باید از تابع timevalue استفاده کنید به عنوان مثال در کد زیر در ساعت 18 پروسه mymacro اجرا خواهد شد

کد PHP:
    Private Sub Workbook_Open()

Application.OnTime TimeValue("18:00:00"), "MyMacro"

End Sub 
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      برای سوال اول باید با Event ها آشنا باشید ، یکی از بهترین مقالات در این زمینه مربوطه به سایت cpearson که لینکش رو قرار میدم ببینید

Events In Excel VBA

برای سوال دوم باید از تابع timevalue استفاده کنید به عنوان مثال در کد زیر در ساعت 18 پروسه mymacro اجرا خواهد شد

کد PHP:
      Private Sub Workbook_Open()

Application.OnTime TimeValue("18:00:00"), "MyMacro"

End Sub 
      ممنون كه زحمت كشيدين
      حالا كه شدم براتون مايه زحمت محبت كنتد براي 2 سوال ديگه

1 - دنبال مرجع قارسي هستم براي فرمانهاي vba ( اونجوري كه فرمان و آرگومانهاشو نشون بده و براشون يه توضيحي هم بده _قبلآ يه كتابهاي مشابه بود كه ويندوز يا بيسيك يا سي رو توش ليست كرده بود )

2 - من چند تا تابع شخصي نوشتم فقط نميدونم چطور بايد به تابع و آرگومانهاش توضيح و راهنما اضافه كنم

ممنون از زحمتتون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط كامران
        ممنون كه زحمت كشيدين

1 - دنبال مرجع قارسي هستم براي فرمانهاي vba ( اونجوري كه فرمان و آرگومانهاشو نشون بده و براشون يه توضيحي هم بده _قبلآ يه كتابهاي مشابه بود كه ويندوز يا بيسيك يا سي رو توش ليست كرده بود )

2 - من چند تا تابع شخصي نوشتم فقط نميدونم چطور بايد به تابع و آرگومانهاش توضيح و راهنما اضافه كنم

ممنون از زحمتتون
        برای قسمت اول بهترین منبع اینترنت هست به شخصه سبک و سیاق یادگیریم از روی کتاب نیست بنابریان نمیتونم زیاد کمک کنم برای بخش دوم یک فایل نمونه که تو آرشیوم داشتم قرار میدم آدرس سایت مربوطه درون فایل هست
        و لینک یک مطلب قدیمی اگر میخواید به سک و سیاق حرفه ای هلپ تعریف کنید نیاز به نرم افزار دارید

نوشتن راهنما و يا help براي توابع در ماكروها
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
          • 147
          • 41.00

برای قسمت اول بهترین منبع اینترنت هست به شخصه سبک و سیاق یادگیریم از روی کتاب نیست بنابریان نمیتونم زیاد کمک کنم برای بخش دوم یک فایل نمونه که تو آرشیوم داشتم قرار میدم آدرس سایت مربوطه درون فایل هست
          و لینک یک مطلب قدیمی اگر میخواید به سک و سیاق حرفه ای هلپ تعریف کنید نیاز به نرم افزار دارید

نوشتن راهنما و يا help براي توابع در ماكروها
          شرمنده از فايل هيچي نگرفتم ( فايل اكسل يه چيزي بود در مورد قطر لوله و.......) يا فايل اشتباهيه يا من هوشم رسيده به حد جلبك

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
            • 147
            • 41.00

نوشته اصلی توسط كامران
            ممنون كه زحمت كشيدين

ممنون از زحمتتون
            سلام به همه شمائي كه احيانآ اين سوالات من رو ميخونيد ممنون از زحمت آقا مهدي كه محبت كردن راهنمائي كردن

ولي در مورد اين سوال بالا ( راهنما) شايد من نتونستم خواسته مو خوب بگم

من منظورم از راهنما ساختن چيزي مثل عكس 1 نيست بلكه منظورم عكس 2 هستش يعني يه توضيح كوتاه روي باكس خود تابع

عكس 1 Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	62.2 کیلو بایت
ID:	130196

عكس 2 Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	1
Size:	38.2 کیلو بایت
ID:	130197

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

شما به همون فایلی که گذاشته بودم بیشتر توجه کن و کدهارو تحلیل کن روش کار رو متوجه میشی

[CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                • 147
                • 41.00

شما به همون فایلی که گذاشته بودم بیشتر توجه کن و کدهارو تحلیل کن روش کار رو متوجه میشی

ممنون الان متوجه شدم
                خيلي بدردم خورد

کامنت

چند لحظه..