مشکل در عدم نمایش اعداد زیر صفر در سلول ها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Sjm_Device

• 2016/07/08
    • 11

[حل شده] مشکل در عدم نمایش اعداد زیر صفر در سلول ها

با سلام خدمت کاربران و مدیران عزیز انجمن تخصصی اکسل
    دوستان من چند روز پیش برای یک مصاحبه کاری و آزمون در یک شرکت اقدام کردم ولی متاسفانه در اکسل به مشکل برخوردم
    سوالش این بود که چند عدد داده بود و من می بایست طی عملیاتی و مطابق با فرمول هایی که آن ها تعیین کرده بودن جواب را بدست بیارم بنده فرمول ها را درست نوشتم و همه مراحل را درست انجام دادم اما در مرحله پایانی که باید جواب ها را نمایش میداد به مشکل برخوردم و مشکلم این بود که اعداد بالای صفر را نشان میداد ولی متاسفانه اعداد زیر صفر را نمایش نمی داد و به جای آن ها 0 قرار می داد بنده تو هر سایت و pdf آموزشی و توابع جستجو کردم پاسخی برای مشکلم پیدا نکردم آیا توابعی برای نمایش اعداد منفی وجود دارد یا مشکل از نحوه فرمول نویسی بنده هست و یا تنظیمات خاصی برای نمایش اعداد منفی وجود دارد
    خیلی واسم مهمه ممنون میشم اگه کمکم کنید...
    با تشکر.
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز در حالت عادی چنانچه در قسمت های محاسباتی اکسل دست کاری نکرده باشند نباید چنین اتفاقی بیافتد پس نگاهی به فرمول های زیر بیانداز چنانچه فرمولهایی شبیه آنرا برای محاسبه استفاده کرده باشید فرمولها باعث این عمل شده اند که بنده فکر میکنم چنین باشد.

کد:
    =if(b2-a2<0; 0; b2-a2)
    یا

کد:
    =max(b2-a2;0)
    موفق باشید میر

کامنت

• Sjm_Device

• 2016/07/08
      • 11

ممنون از پاسخ شما اما من از اینچنین فرمول هایی استفاده نکرده ام ایا تنظیماتی برای سلول های اکسل وجود ندارد که باعث بوجود آمدن این مشکل شده است.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط Sjm_Device
        ممنون از پاسخ شما اما من از اینچنین فرمول هایی استفاده نکرده ام ایا تنظیماتی برای سلول های اکسل وجود ندارد که باعث بوجود آمدن این مشکل شده است.

سلام دوست عزیز
        علاوه بر روشی که جناب میر فرمودند شما از format cell هم میتونین تنظیماتی انجام داده باشید که اعداد منفی رو صفر نشون بده
        مثلا اگر در فرمت سلول در قسمت custom این ساختار را وارد کرده باشید اعداد منفی را صفر نمایش میدهد.
        کد:
        [<0]"0"
        و یا این ساختار را
        کد:
        General;"0"
        حتما این نکته رو میدونین که فرمت سل فقط ظاهر سلول را تغییر میدهد و مقدار تغییر نمیکند

کامنت

• Sjm_Device

• 2016/07/08
          • 11

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

سلام دوست عزیز
          علاوه بر روشی که جناب میر فرمودند شما از format cell هم میتونین تنظیماتی انجام داده باشید که اعداد منفی رو صفر نشون بده
          مثلا اگر در فرمت سلول در قسمت custom این ساختار را وارد کرده باشید اعداد منفی را صفر نمایش میدهد.
          کد:
          [<0]"0"
          و یا این ساختار را
          کد:
          General;"0"
          حتما این نکته رو میدونین که فرمت سل فقط ظاهر سلول را تغییر میدهد و مقدار تغییر نمیکند
          در پاسخ به سوالتون باید بگم خیر چون من format cell رو هم چک کردم اما نبود ببینید من از پاسخ ها نمودار هم گرفتم و در نمودار هم پاسخ را 0 نمایش میداد خودتون هم که گفتید format cell فقط ظاهر سلول رو تغییر میده و در نمودار عدد حقیقی رو نمایش میده
          با تشکر.

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
            • 2034
            • 85.00

نوشته اصلی توسط Sjm_Device
            در پاسخ به سوالتون باید بگم خیر چون من format cell رو هم چک کردم اما نبود ببینید من از پاسخ ها نمودار هم گرفتم و در نمودار هم پاسخ را 0 نمایش میداد خودتون هم که گفتید format cell فقط ظاهر سلول رو تغییر میده و در نمودار عدد حقیقی رو نمایش میده
            با تشکر.
            سلام
            اینکه چه فرمولی نوشتید
            صورت سوال چی بوده
            شما هدفتون چی بوده رو بگید، تا بررسی بشه.
            اینکه خیلی کلی بگیم اعداد منفی رو نشون نداده ی مقداری نامفهومه
            [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
            [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
            :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
            [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
            [/CENTER]

کامنت

• Sjm_Device

• 2016/07/08
              • 11

نوشته اصلی توسط khakzad
              سلام
              اینکه چه فرمولی نوشتید
              صورت سوال چی بوده
              شما هدفتون چی بوده رو بگید، تا بررسی بشه.
              اینکه خیلی کلی بگیم اعداد منفی رو نشون نداده ی مقداری نامفهومه
              ببینید گفتم که من اون سوال رو در آزمون حل کردم و برای اینکه به مشکلم پی ببرم این مسئله رو اینجا مطرح کردم تا در اینده دچار مشکل نشوم متاسفانه صورت سوال یادم رفته فقط اینو میتونم بگم که موقع فرمول نویسی تمام فرمول ها رو در یک سلول نوشتم به نظر شما همین مسئله باعث بوجود آمدن مشکل نشده که بخاطر حجم زیاد فرمول اعداد زیر 0 رو نشون نمیده
              با تشکر.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                • 699

با سلام و تشکر فراوان از دوستانی که در مبحث شرکت کردند.

دوست عزیز بقول سرکار خانم خاکزاد سوال شما باز کلی شد ، اگر فرمول بود بهتر میتوانیستم کمک کنیم .

با سپاس فراوان میر
                Last edited by majid_mx4; 2016/07/11, 00:47.

کامنت

• امين اسماعيلي
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                  • 1198
                  • 84.00

عجیبه . یه جای کار تو فرمولاتون میلنگه و گرنه نباید مشکلی باشه . ممکنه یه جا ارگومانیو درست نزاشته باشی یا شرط برقرار نشده باشه . اینجوری نمیشه نظر داد گلم.
                  در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• Sjm_Device

• 2016/07/08
                    • 11

ممنون از پاسخ های شما عزیزان به احتمال زیاد مشکل از همون فرمولها بوده که 0 نشون میداد من هر روشی رو که به نظرم خودم می رسید و راه حل هایی رو که شما عزیزان به من نشان دادید امتحان کردم اما به جواب نرسیدم باز هم تشکر بابت وقتی که برای مشکل بنده گذاشتین از همتون هم عذر خواهی میکنم باید مستندات بیشتری ارائه می دادم
                    موفق باشید.

کامنت

چند لحظه..