درگ کردن از ستون به سطر یا برعکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hdsky1

• 2015/10/31
    • 38

درگ کردن از ستون به سطر یا برعکس

سلام دوستان
    من میخوام یک ستون (حدود 100 ردیفه) را از طریق درگ به یک سطر ببرم.و باید سطر من به صورت فرمول باشه،نه کپی. هر کار کردم راهی نبود. میشه لطفاً راهنماییم کنید؟
    راهی وجود داره؟ در حالت عادی وقتی درگ میکنیم،اگه مبدأ سطر باشه به صورت سطر انجام میشه. و اگه مبدأ ستون باشه به صورت ستون. نمونه فایل رو میزارم.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    از تابع TRANSPOSE به صورت آرایه ای استفاده کنید p5 تا an5 رو انتخاب و در نوار فرمول فرمول زیر رو قرار بدید.برای ستون های بعدی هم میتونید تعمیم بدید.
    کد PHP:
    =TRANSPOSE($B$5:$B$29
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• hdsky1

• 2015/10/31
      • 38

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      از تابع TRANSPOSE به صورت آرایه ای استفاده کنید p5 تا an5 رو انتخاب و در نوار فرمول فرمول زیر رو قرار بدید.برای ستون های بعدی هم میتونید تعمیم بدید.
      کد PHP:
      =TRANSPOSE($B$5:$B$29
      با سلام به شما دوست گرامی
      ممنون بابت راهنماییتون
      من هر کاری کردم نتونستم این کار رو انجام بدم. فکر میکنم درست و دقیق متن شما رو درک نکردم.
      ولی
      یه راه دیگه پیدا کردم. که البته از روش درگ کردن نیست.
      به این روش:
      کل محدوده ای که قراره جدول جدید اونجا ایجاد بشه رو انتخاب میکنیم،بعد فرمولِ {(TRANSPOSE(b5:m25=} رو تایپ میکنیم. و در آخر کلیدهای Ctrl+Shift+Enter رو با هم میزنیم.
      ممنون

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

کل محدوده ای که قراره جدول جدید اونجا ایجاد بشه رو انتخاب میکنیم،بعد فرمولِ {(TRANSPOSE(b5:m25=} رو تایپ میکنیم. و در آخر کلیدهای Ctrl+Shift+Enter رو با هم میزنیم.
        با سلام
        دقیقا من هم منظورم همین بود اشاره به فرمول آرایه ای کردم یعنی همان ctrl+shift+enter ولی شاید بهتر بود دقیق تر بیان میکردم.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• hdsky1

• 2015/10/31
          • 38

نوشته اصلی توسط amir_ts
          با سلام
          دقیقا من هم منظورم همین بود اشاره به فرمول آرایه ای کردم یعنی همان ctrl+shift+enter ولی شاید بهتر بود دقیق تر بیان میکردم.
          با سلام
          حدسم درست بود،میدونستم من نتونستم متوجه منظور شما بشم.
          بازم سپاس فراوان

کامنت

چند لحظه..