مشکل در ایجاد یک ستون به ترتیب روف الفبای فارسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mhm_1371

• 2014/11/27
    • 31
    • 71.00

مشکل در ایجاد یک ستون به ترتیب روف الفبای فارسی

با سلام من یه فایل اکسل دارم که برا شروع کار با برنامه کاربر باید 16 تا اسم تیم فوتبال حاضر در سری مسابقات را وارد 16 تا سلول کنه چطور میتونم بعد از وارد کردن نامها این 16 تا اسم را تو یه ستون به ترتیب حروف الفبا برام قرار بده
    باتشکر
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه رو ملاحظه کنید و متناسب با آدس اطلاعات ، یک ستون انتخاب و فرمول زیر رو وارد کنید. لیست ردیفی شما به ستونی تبدیل میشه درآخر لیست فرمول دار رو کپی کنید و در ستون مورد نظر paste values کنید و فیلتر که به ترتیب حروف الفبا نمایش داده شه.

کد PHP:
    =IF(ROW($A1)<=8;OFFSET($B$1;1;ROW($A1)-1);OFFSET($B$1;3;ROW($A1)-9)) 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mhm_1371

• 2014/11/27
      • 31
      • 71.00

ببخشید ولی منظور من این بود که اسم ها خود به خود وبا وارد کردن 16 همی سورت بشن چون ممکن کاربر اصلا اکسل بلد نباشه ولی برا یه منظور خاص تو یه جای دیگه برنامه حتما باید این کار انجام بشه اصلا فرض کنید اسامی را ستونی وارد کنیم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با این کد های ماکرو میتونید با قرار دادن یک دکمه مرتب سازی رو انجام بدید.
        کد:
        [LEFT]

Sub test()

ActiveWorkbook.Worksheets("Sheet1").Sort.SortFields.Clear
            ActiveWorkbook.Worksheets("Sheet1").Sort.SortFields.Add Key:=Range("O9"), _
                SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlAscending, DataOption:=xlSortNormal
            With ActiveWorkbook.Worksheets("Sheet1").Sort
                .SetRange Range("O9:O24")
                .Header = xlNo
                .MatchCase = False
                .Orientation = xlTopToBottom
                .SortMethod = xlPinYin
                .Apply
            End With
        End Sub

[/LEFT]
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..