جمع زدن ساعت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zahra_2125

• 2016/02/02
    • 12

[حل شده] جمع زدن ساعت

سلام و خسته نباشد. من یه فایل از سیستم حسابداری خروجی گرفتم و حالا میخوام جمع بزنم ولی چون کنار هر ساعت ( ' ) نمیتونم جمع بگیرم .میشه بگید چطور میتونم اینو با فرمول بردارم. حدودا 200 ردیف دارم نمیتونم دستی بر دارمش. یه سوال چطور میتونم 2 تا ستونم رو هم کم کنم؟ نمونه قایل رو پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فرمول آرایه ای زیر رو امتحان کنید.
    کد PHP:
    =sum(--(substitute(b2:b7;"'";""))) 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
      • 12

ممنون از لطفتتون . تفریقش مشکلی نداره. و جمع شما هم کاملا درست بود ولی چرا تا روش کلیک میکنم value میشه ؟ و اگه میشه فرمولش رو توضیح بدید . باتشکر

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

خواهش میکنم.
        اشاره به فرمول آرایه ای بودنش کردم شما وقتی رو فرمول کلیک کنید علامت {} از ابتدا و انتهای فرمول حذف میشه و فرمول عادی تلقی میشه.
        برای درست عمل کردن فرمول کلید Ctrl+shift+enter رو با هم فشار بدید تا علامت مورد اشاره به ابتدا و انتهای فرمول اضافه بشه و عمل شما تایید.
        توضیح فرمول اینه که ابتدا با تابع SUBSTITUTE علامت ' رو حذف کردیم.
        یعنی به جای ' خالی بزاره که مشکل پیش نیاد.
        بعد عمل جمع رو انجام دادیم.فقط چون تابع مذکور بر روی رشته های متنی عمل میکنه اعداد ما متن محسوب میشن . برای اینکه به عدد تبدیل بشن و بتونیم اونها رو جمع کنیم از علامت --(Double Negative) در ابتدا تابع استفاده کردیم که اعداد متنی رو به اعداد محاسباتی تبدیل کنه.
        چون اشاره به 200 ردیف کردید باید به صورت آرایه ای مینوشتیم.
        اگر سوال یا ابهامی بود بفرمایید.
        Last edited by amir_ts; 2016/08/03, 10:51.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• zahra_2125

• 2016/02/02
          • 12

ممنون از لطفتتون .بله ردیف ها حدودا بین 200 تا 250 تایی هست. خیلی لطف کردید.

کامنت

چند لحظه..