منطقه بندی آدرس پستی در اکسل (جستجو در قسمتی از متن یک سلول)

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ho13
    • 2012/04/25
    • 2

[حل شده] منطقه بندی آدرس پستی در اکسل (جستجو در قسمتی از متن یک سلول)

باسلام
    فرمولی میخوام که بر اساس آدرس های موجود در یک ستون، منطقه اون آدرس رو بدست بیاره. مثلا منطقه یک شامل خیابان یک، خیابان دو، خیابان سه و .... می باشد و منطقه دو شامل خیابان های ده و پانزده و ... می باشد. ضمنا در قسمت آدرس ها امکان داره نام خیابان کلمه اول باشه یا دوم یا .... پس فرمول باید آدرس هایی که شامل خیابان یک یا دو یا سه هست رو توی منطقه یک و آدرس هایی که شامل خیابان ده یا پانزده هست رو توی منطقه دو نشون بده و به همین ترتیب.
    من برای هرمنطقه کلمات کلیدی غیر تکراری درست کردم که اگه توی آدرس بود منطقه مربوط به اون نشون داده بشه.
    خیلی با فرمولای مختلف کلنجار رفتم ولی جوابی نگرفتم با فرمول if or search isnumber نتیجه گرفتم ولی خیلی طولانی میشه نوشتنش
    لطفا یا تابع ترکیبی یا فرمول ویژال مناسبی پیشنهاد بدید دوستان عزیز تشکر
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه خودتون رو قرار بدید احتمال زیاد بدون نیاز به کدنویسی انجام شدنی ایست.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• ho13
      • 2012/04/25
      • 2

فایل نمونه شامل برخی کلمات کلیدی در دو شیت
      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با استفاده از فرمول آرایه ای زیر و متناسب کردن آدرس ها میتونید به نتیجه برسید.
        من سه منطقه رو نوشتم باقی رو هم خودتون آدرس ها رو تنظیم کنید و در آخر کلید ctrl+shift+enter رو با هم فشار بدید.

کد PHP:
        =IF(MAX(IFERROR(FIND(مناطق!$B$2:$J$2;$A2);""))>0;1;""
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
          • 124

سلام
          ملاحظه بفرمائید .
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..