ستون کمکی شما کجاست؟؟؟
مرتب کردن جدول
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
خیر دوست عزیز ستون n ستونی هست که با توجه به درج عبارت تسویه محاسبه ای در ستون کمکی(A) انجام میشه که حاصلش عدد 1 یا 100 هست.
اگر چنانچه مایل به استفاده از این روش هستید باید یک ستون از سمت راست اضافه کنید (A) و این فرمول رو داخلش بنویسید و به پایین درگ کنید بعد کدهای ارسالی عمل خواهند کرد.
اگر همچنان مشکلی بود فایل خودنتون رو قرار بدید.
کد PHP:=IF(N1="";"";IF(N1="تسویه";100;1))
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
از کد ارسالی اصلاح شده استفاده کنم یا نمونه ی اول؟!خیر دوست عزیز ستون n ستونی هست که با توجه به درج عبارت تسویه محاسبه ای در ستون کمکی(A) انجام میشه که حاصلش عدد 1 یا 100 هست.
اگر چنانچه مایل به استفاده از این روش هستید باید یک ستون از سمت راست اضافه کنید (A) و این فرمول رو داخلش بنویسید و به پایین درگ کنید بعد کدهای ارسالی عمل خواهند کرد.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkکامنت
-
خیر دوست عزیز ستون n ستونی هست که با توجه به درج عبارت تسویه محاسبه ای در ستون کمکی(A) انجام میشه که حاصلش عدد 1 یا 100 هست.

این ارور بخاطر چیه دوست عزیز؟!
-
فرمول در ارسال پست بدلیل استفاده از عبارت فارسی تسویه به هم ریخته فرمول بالا رو در سل مربوطه کپی کنید بعد به جای حرف t بنویسید تسویهکد PHP:=IF(N2="";"";IF(N2="t";100;1))
البته اگر فرمول رو از روی فایل های نمونه ارسالی کپی میکردید مشکلی نداشتید.[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-

دوست عزیز نمیشه یه جوری عدد های ستون A مخفی بشه یعنی دیده نشه؟!
-
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ببخشید یه سوال دیگم داشتم ایا میشه مرتب سازی فقط بر کلمه تسویه نباشه؟!یعنی طبق عکس اگر سه کلمه داشته باشیم مرتب سازی بر اساس اون سه کلمه باشه یعنی ابتدا کسانی که مشغول هستند و بعد کسانی که در حال تسویه میباشند و در اخر کسانی که تسویه نموده انده
-
فایل نمونه رو ببینید و فرمول ستون a رو مشاهده کنید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت

کامنت