ستون کمکی شما کجاست؟؟؟
مرتب کردن جدول
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
اگر چنانچه مایل به استفاده از این روش هستید باید یک ستون از سمت راست اضافه کنید (A) و این فرمول رو داخلش بنویسید و به پایین درگ کنید بعد کدهای ارسالی عمل خواهند کرد.
اگر همچنان مشکلی بود فایل خودنتون رو قرار بدید.
کد PHP:=IF(N1="";"";IF(N1="تسویه";100;1))
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
خیر دوست عزیز ستون n ستونی هست که با توجه به درج عبارت تسویه محاسبه ای در ستون کمکی(A) انجام میشه که حاصلش عدد 1 یا 100 هست.
اگر چنانچه مایل به استفاده از این روش هستید باید یک ستون از سمت راست اضافه کنید (A) و این فرمول رو داخلش بنویسید و به پایین درگ کنید بعد کدهای ارسالی عمل خواهند کرد.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkکامنت
-
خیر دوست عزیز ستون n ستونی هست که با توجه به درج عبارت تسویه محاسبه ای در ستون کمکی(A) انجام میشه که حاصلش عدد 1 یا 100 هست.
این ارور بخاطر چیه دوست عزیز؟!
-
کد PHP:=IF(N2="";"";IF(N2="t";100;1))
البته اگر فرمول رو از روی فایل های نمونه ارسالی کپی میکردید مشکلی نداشتید.[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
دوست عزیز نمیشه یه جوری عدد های ستون A مخفی بشه یعنی دیده نشه؟!
-
-
فایل نمونه رو ببینید و فرمول ستون a رو مشاهده کنید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
کامنت