میانگین درصد در نظر سنجی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza41

• 2015/09/23
    • 21

[حل شده] میانگین درصد در نظر سنجی

سلام
    یک سوالی رو در این جا
    کد:
    http://forum.exceliran.com/showthread.php/9789-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C
    پرسیدم در مورد درصد گیری یک گزینه در نظرسنجی که دوستان لطف کردن و توضیح دادن.
    حالا در همون مثال اگر بخوایم میانگین یک گزینه رو استخراج کنیم چه تابعی رو باید استفاده کرد؟ مثلا بخوایم بدونیم میانگین امکانات اردوگاه (در فایلی که در همون جا ضمیمه کردم) چند میشه؟
    با تشکر
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    از تابع average برای میانگین میشه استفاده کرد.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• reza41

• 2015/09/23
      • 21

با تشکر از شما دوست عزیز. شاید منظورم رو بد رسوندم. این فایلی که شما فرستادین الان اومده میانگین عالی رو در 7 مولفه بررسی کرده. در حالی که من میخوام میانگین نظرات رو در هر مولفه بدونم. یعنی میخوام بدونم مثلا میانگین خود امکانات اردوگاه چنده. در حقیقت با این نظرات، امتیاز امکانات اردوگاه از صد چند میشه؟
      اگر تابع average رو استفاده کنید به صورت ردیفی یعنی بگیم میانگین G2 تا J2 رو بگیره در هر صورت جواب 25درصد هست و این چیزی نیست که من دنبالشم.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

فایل نمونه رو ملاحظه کنید.امیدوارم متوجه منظور شما شده باشم.
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• reza41

• 2015/09/23
          • 21

برای اینکه حرفم روشن بشه یه فایل دیگه ضمیمه کردم.
          در فایل ضمیمه اگر نگاه کنید 81 نفر در نظر سنجی شرکت کردند و در مورد امکانات اردوگاه اظهار نظر کردن. اگر همه این 81 نفر گزینه عالی رو انتخاب می کردند امتیاز امکانات اردوگاه میشد 100 و اگر 81 نفر گزینه بد رو انتخاب می کردن امتیاز میشد 0 و اگر 81 نفر گزینه متوسط رو انتخاب می کردن امتیاز میشد 50 و اگر 81 نفر گزینه خوب رو انتخاب می کردن امتیاز میشد 75.
          خوب حالا که این 81 نفر گزینه های مختلفی رو انتخاب کردن مثلا 13 نفر گزینه خوب رو زدن و 4 نفر گزینه متوسط و 64 نفر گزینه عالی امتیاز امکانات اردوگاه چند میشه؟
          فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

فایل پیوستی رو ملاحظه کنید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..