با تشکر فراوان
حذف یک پوشه در قسمتی از هارد توسط اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
منظورم پوشه ی mohammad هست.البته از دستور زیر استفاده کردم ولی در صورتی که پوشه خالی باشه حذف میشه و وقتی محتویات داره حذف نمیشه و ارور میده.من میخوام پوشه رو با تمام محتویاتش حذف کنم
اینم دستوری که استفاده کردم.ببینید کجاش ایراد داره
RMDIR "F:\excel\mohammad"Last edited by yamahdi13601982; 2016/09/01, 23:55. -
-
آقایان پارسا . شمس العلما . آقا مهدی شما همیشه سوالای منو جواب دادین.اگه میشه این یکی رو هم جواب بدین خیلی واجبه
کامنت
-
با سلام
لینک زیر را ملاحظه کنید.
How to delete permanently files and folder in ... - Software Development | DaniWeb[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
-
با سلام
کد زیر را امتحان کنید.
مسئولیت استفاده از کد به عهده شما میباشد.
کد:[LEFT] Sub test() On Error Resume Next Kill "f:\excel\mohammad\*.*" RmDir "f:\excel\mohammad" End Sub [/LEFT][SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
ممنون از لطفتون امیر خان-خیلی عالی بود-البته کارم راه افتاد ولی اگه توی این پوشه ی mohammad یه پوشه ی دیگه بود حذف نمیشه.چطور میشه کل پوشه رو کمپلت و با تمام محتویات حذف کنم؟کامنت
-
با سلام
کد زیر را امتحان کنید.
کد:[LEFT] Sub test() Dim FSO As Object Dim MyPath As String Set FSO = CreateObject("scripting.filesystemobject") MyPath = "f:\excel\mohammad" If Right(MyPath, 1) = "\" Then MyPath = Left(MyPath, Len(MyPath) - 1) End If If FSO.FolderExists(MyPath) = False Then MsgBox MyPath & " not found" Exit Sub End If FSO.deletefolder MyPath End Sub [/LEFT][SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-

کامنت