یه جدول اطلاعات دارم که کد یک محصول رو با وی لوک آپ فراخوانی میکنه ، میخوام همزمان با فراخوانی کد یک جمع انجام بشه و عدد بهم بده امکان پذیر هست؟
ساختن یک عدد توسط کد بازخوانی شده با vlookup
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
من توی این فایل یه کتابخونه ی شخصی رو میخوام ثبت کنم و برای هر کتاب یک کد ایجاد کنم
که این کد در مرحله ی اول یک کد کلی هست ولی میخوام برای هر کتاب یک کد خاص داشته باشم که خود اکسل بسازه چیکار کنم؟فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
اگر منظور شما تولید اعداد تصادفی با اکسل هست فرمول های زیادی هست که میتونید استفاده کنید.
تعداد ارقام رو هم میتونید با اضافه یا کم کردن صفر مشخص کنید.
اگر بین دو عدد A و B میخواهید از فرمول زیر استفاده کنید.کد PHP:=RAND()*1000000
فقط در نظر داشته باشید که اعداد با هر تغییر شیت دوباره تولید میشوند و باید اعداد رو کپی و به صورت paste values در جایی ذخیره کنید که بتونید از اونها استفاده کنید.کد PHP:=A+(B-A)*RAND()
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
دوست عزیز من میخوام از ستون کد استفاده کنم و کد جدید تولید کنمبا سلام
اگر منظور شما تولید اعداد تصادفی با اکسل هست فرمول های زیادی هست که میتونید استفاده کنید.
تعداد ارقام رو هم میتونید با اضافه یا کم کردن صفر مشخص کنید.
اگر بین دو عدد A و B میخواهید از فرمول زیر استفاده کنید.کد PHP:=RAND()*1000000
فقط در نظر داشته باشید که اعداد با هر تغییر شیت دوباره تولید میشوند و باید اعداد رو کپی و به صورت paste values در جایی ذخیره کنید که بتونید از اونها استفاده کنید.کد PHP:=A+(B-A)*RAND()
کامنت
-
باید از علامت & بین اونها استفاده کنید.
مثلا یک عدد تصادفی رو با حروف سلول a1 جمع بشه:
اگر سلول a1 شامل دو رقم و چند حروف باشه دو رقم عدد هم به اون اضافه میشه.کد PHP:=a1&randbetween(10;30)
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت

کامنت